Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min Jason

Min stora älskade kille. Tänk att du har blivit så.. stor. Jag har inte hunnit med. Och du kommer nog att kännas ännu större nu när du blir storebror. Jag vill stoppa tiden men samtidigt inte. Ser så mycket fram emot att se dig växa upp och formas till den du är och ska bli. Tänk att just jag fick bli din mamma!? Du har lärt mig så mycket om livet redan och jag förundras över hur snäll och omtänksam du är varje dag.

lovebyemelie_joss028webblovebyemelie_joss030webb

Bilder av Love By Emelie

Kommentarer

  1. Saara

    Hej!
    En fråga. Får inte du ont i brösten när du får så urringat i kylan? Menar inget ills utan undrar bara! Själv var jag tvungen att ha halsduk insurrat runt brösten för o inte få mjölkstockning. Både gravid o ammande. Ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 nej, jag har aldrig haft problem med brösten av kyla. Jätteskönt att slippa då jag vet att många har problem med just det när dom ammar 🙂 kram kram <3

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Åh jag är så dålig på det där men gå in under ”väntande” på kommentarer och tryck på ”svara” 🙂 Sedan ska du kunna skriva svar! Vet dock inte hur man får det i ordning. Tror det är under inställningar någonstans, kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish