Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker du kanske inte visste om mig

– Jag har typ knappt kunnat äta tacos under någon av mina graviditeter. Jag vet inte ens varför men tycker helt enkelt inte att det smakar gott när jag är preggo. I vanliga fall älskar jag det!

– Jag älskar verkligen att städa. Dock bara när jag tycker om mitt hem. Jag städar i vår lilla lägenhet nu med men det är inte lika roligt. Kommer att städa ihjäl mig i huset sedan. Njuter alltid av doften av såpa, rengöringsmedel eller något annat som man städar med. Älskar att höra hur småskräp skramlar till när det åker upp i dammsugaren. Tycker om att vika och sortera tvätt. Haha, ni måste tycka att jag är knäpp. Jag får ro i själen av att städa för det mesta och så länge jag inte behöver stressa med det eller har annat som jag vet att jag måste göra.

– Jag tycker att det är kul att läsa min egna blogg! Inte i nutid men att se tillbaka år eller månader. Kul att se hur jag utvecklats och blivit både äldre och klokare =) Det är så himla kul att ha ett arkiv att se tillbaka på både i text och bildformat.

– Jag älskar sommaren mycket av anledningen att jag mår bättre då. Jag känner mig alltid piggare, gladare, snyggare, full av kraft och energi. Jag blir sjukt mycket mer seg och trött på hösten och vintern och jag tror inte jag är ensam om det. Vi har ju gaaaalet långa vintrar här uppe… Jag kikade igenom lite bilder på mig från i somras och tänkte ”sådär brun vill jag vara nu med”; haha.. Jag känner mig alltid som finaste när jag är solbränd. Som tur är har jag lätt för att få färg men just nu solar jag varken solarium eller använder BUS eller liknande.

23549536_10214574408015255_288836307_n23584436_10214574408055256_513460885_n

Kommentarer

  1. Sofia

    Jag kunde inte heller äta tacos när jag var gravid, det lukta så vidrigt och tanken att stoppa det i munnen fick mig att vilja spy 😆(älskar det också annars).

  2. Mia

    Har inget med inlägget att göra egentligen, men hur har det gått med ögonbrynstatueringen som du gjorde? Är du fortfarande nöjd och har du behövt fylla på något? Tänker hur skönt det skulle vara att slippa fylla i med penna, men osäker på om jag skulle våga göra något permanent ^^ kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag är jättenöjd. Dock hade jag redan sjukt täta och mörka bryn innan jag gjorde det men det fyller upp bra på dom ställena där det var lite glesare 🙂 så tycker det är hur bra som helst. Är jättenöjd! Kram

  3. Cissi

    Det med att städa, där man trivs. Älska klädvård samt ljudet av skräp som hörs i dammsugaren. Jag är exakt likadan 😂 Just nu bor vi tillfälligt i en gammal lägenget med plastmattor i vissa rum, känns så ofräscht och motiverar inte det minsta till att städa för hur mycket jag än städar känns det inte rent eller fräscht. Längtar tills vi blir färdiga med vårat nya hus och kan flytta in där. Då blir det städning, färska blommor och massor av tända ljus igen 😍👌

  4. Sofie

    Hej finaste du! Kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att bo i Norrland vs. Södra Sverige. Jag är såå sugen på och söka jobb norrut och flytta, men blir lite osäker då jag bott här ”nere” hela livet haha. Jag älskar djur, natur och friluftsliv så jag skulle säkert trivas 🙂
    Tack du är bäst!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish