Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Julklappstips under 100-lappen

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Här kommer lite mer julklappstips till både stora och små =) Hoppas att ni gillar! Under 100-lappen såklart!

Kommentarer

  1. Profilbild
    E

    Hej fina du!
    Min fråga är inte alls relevant till själva inlägget. Men iaf. Jag är gravid i vecka 33 och har fått väldigt mycket ångest angående amning. Vet att det kanske låter hel knäppt. I början av graviditeten och även innan de har de allrid varit en självklarhet för mig att de är klart jag ska amma mitt barn. Men ju mer verkligt det blivit, ju närmare man är förlossningen. Så känner jag bara nej nej nej, jag klarar inte av tanken på det, vet att jag låter som en hemsk människa, men jag ser brösten som något sexuellt och känns så konstigt att man ska mata någon från det? (Misstro mig inte, tycker de är jätte vackert av dem som vill amma att amma. Men tycker det är så jobbigt hur tabulagt de är runt flaskmatning, vågar ju knappt prata med min barnmorska om det då hon väldigt ofta påminner hur viktigt just AMNING är och att det ska funka osv.)
    Så tänker jag, hur kommer de bli på sjukhuset om jag fortfarande känner att jag inte vill? För som sagt, som jag känner nu så vill jag inte, isf hoppas jag att det kommer naturligt. Men jag menar, man vill ju inte behöva känna sig dömd.
    Kram ❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ta det som det kommer 🙂 jag skulle helt klart rekommendera dig att prova och känns det inte bra så ska du inte göra det alls. Vill du inte prova så är ju det också okej! Du gör som DU vill <3 det är ingen annan som bestämmer över dig eller din kropp. Glad mamma = glad bebis så stå på dig och kör ditt egna race om du inte skulle vilja när bebis kommer. Det är verkligen ingen annans val utom ditt oavsett vad andra tycker och tänker. Jag ville ju inte amma alls och kände som du fram tills att Jason kom upp på mitt bröst. Slutade med att jag ville amma i cirka två år. Så det kan ju skilja såå mycket när man väl har fått sin lilla. Och om inte så inte. Massor med kramar och stort lycka till <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish