Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

Love by Emelie

Alltså jag satt med tårar i ögonen när Emelie skickade över bilder till mig efter vår fotografering. För någon kanske det bara är bilder men för mig är det ett så fint minne. Vår familj. Vår familj där vi snart är fyra. Jag kände mig så fin under fotograferingen och det kändes så naturligt att ha Emelie som fotograf. Som om vi hade känt varandra i år och dagar. Blev så bekväm och det kändes inte stelt alls. Jag behövde bara.. vara. Så underbart. Jag är så otroligt lycklig över bilderna! Kan kolla på dom hur länge som helst. Känner så mycket kärlek till mina två killar och vår lilla tjej i magen. Tack livet <3 Och TACK Emelie för att du förevigade oss såhär fint och med sådan känsla.

lovebyemelie_joss008webb lovebyemelie_joss016webb lovebyemelie_joss012webb

lovebyemelie_joss018webb lovebyemelie_joss022webb lovebyemelie_joss013webb

Här kommer lite smakprov men jag kommer att visa er alla bilder framöver. Kommer inte kunna låta bli =) Blev fotad i massor med olika vackra klänningar. Alla bilder ovan är som sagt tagna av Love by Emelie. 

Kommentarer

  1. Emma

    Hej! Magiska bilder!! Bara en fråga är det äkta Uggs Jason har på sig? Med tanke på att det är äkta ull i dom riktiga uggsen?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Ja, det är äkta Uggs. Vi använder ull, dun fjädrar och skinn i vissa saker. Vi äter inte kött men ägg och mejeriprodukter, kram <3

  2. Michelle Lindh

    Den andra bilden uppifrån är så vacker att man tappar andan! Syns verkligen hur mycket ni älskar varandra! Förstora bilden till tavla för sjutton! ♥♥

  3. Hanna

    SÅ FINA! Vilket fantastiskt minne att ha <3 Funderade över om ni valt att kolla upp könet någon mer gång eller är ni 100 på att det är en flicka? Väntar också enligt RUL en tjej men vi vågar inte tro 100% haha. KRAM!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack!! Åh grattis!! Ja, vi har kollat upp det men bara på RUL.. Inga fler ultraljud efter det. 🙂 <3 man kan ju inte vara 100% säker känns det som men vi utgår från det och så får vi se 😉 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish