Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Cykla

23226796_10214511811610384_968993_n 23316048_10214511811490381_2088275816_n23227110_10214511811330377_359828161_n

I lördags gav vi oss ut till min gamla skola. Det är så mycket asfalt och bra yta att cykla på där vilket gjorde det till ett perfekt ställe att testköra den nya cykeln på. Denna fick vi hem för ett par veckor sedan men vi har bara kört den inne fram tills nu. Hjälmen åkte såklart på också så ni behöver inte oroa er =)

Kommentarer

  1. Nathalie

    Hej.
    Jag undrar vart du har köpt den svarta jackan som Jason har på sig? Har letat nåt liknande men inte hittat någon bra 😬

  2. Lina

    Jag har en fråga. Det är absolut inte menat som något påhopp eller ifrågasättande utan verkligen bara en fråga av ren nyfikenhet. Jag har en son i samma ålder som Jason och när vi är utomhus, om så bara för att ta en promenad, så har han någon form av utebyxor på sig, antingen galon eller skalbyxor. Jag låter honom ha det dels för att jag är nojig över att det är kallt men också för att han ska kunna bli blöt och smutsig (är inte rädd för smutsiga kläder men det är alltid skönt att spara in på tvätt). På de flesta av fina bilder där Jason är ute och exempelvis promenera eller leker i parken så har han inte ”utebyxor”. Jag är alltså bara genuint nyfiken på hur du tänker kring”utebyxor”, kanske har han det oftast mean inte kul på bilder, eller så behöver han det inte alls? Vad vet jag, är mest bara nyfiken.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tar det absolut inte som ett påhopp eller så 🙂 <3 är vi ute i lekparken och vet att vi ska just dit med mål att leka ett par timmar så har han alltid på sig regnbyxor eller skalbyxor. Då sitter han ju gärna i sanden eller gungar och då är det ju smidigt. Eller så kör vi helt enkelt overall nu när det har blivit så pass kallt här uppe i norr. Ska vi bara ta en kort promenad eller åka någonstans en sväng där han inte ska vara ute och leka (eller bara leka en kort stund) så skippar vi det och kör bara underställ i ull och så vanliga brallor över. Känns bara onödigt att dra på mer lager om vi ändå inte har som mål att vara borta länge och just leka ute. På bilderna du ser här tänkte jag mest att det är otroligt oskönt att lära sig cykla i tre lager byxor. Då räcker det gott med underställ och vanliga brallor. Så är man lite smidigare och kommer enklare upp på cykeln 🙂 kram kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish