Gabriella Joss Gabriella Joss
Gravid med bebis nummer tvåOkategoriserade

Förra veckans barnmorskebesök

Här skrev jag om besöket som jag hade i början av september om ni vill läsa det.

Och här kan ni läsa om besöket i oktober.

Jag var hos barnmorskan i fredags och då såg det ut såhär:

Allmänt: Vi pratade lite kring min höft och jag berättade läget om att den börjat strula lite för mig precis som förra graviditeten.

Vikt: Jag vägde nu 66,7 kg.

Blodsocker: Fick inget värde denna gång. Glömde helt att fråga också då vi pratade om så mycket annat.  Men gissar på att det såg bra ut då hon inte nämnde det alls efter blodprovet.

Bebisens hjärta: Slog jättefint som vanligt. ”150” sa hon att det slog i och allt mellan 110-160 är jättebra beroende på om barnet sover, är vaket osv.

Blodvärde: Järnvärdet var bättre denna gång och hade gått från 107 till 116. Så skönt! Jag dricker just nu en shot ferronol varje dag och så brukar jag ta en sådan där ”tablett” med alla möjliga vitaminer för gravida varje dag.

Blodtryck: Såg bra ut.

Mäta magen: Magen följde kurvan vi påbörjade förra gången exakt. Såg jättefint ut. Så glad över det =)

11909784-10207488723517571-1949651968-n

Med Jason i magen.. =)

Kommentarer

  1. M

    Varför lägger du upp ”gamla” magbilder med Jason i magen, och inte nya med lillasyster? Har du fått massa bristningar som du inte vill visa, eller vad är grejen?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish