Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Kakel upp till taket

Yes, yes, yes!! Jag är såå glad över att jag fick min vilja igenom. Det blir kakel i köket hela vägen upp till taket och ingen är lyckligare än jag (tänk att man kan bli så glad för en sådan sak!?). F har ju aldrig tyckt att det är speciellt fint men efter att jag har visat honom 10000 bilder på hur fint det faktiskt är så tog han upp det och sa att han faktiskt har ångrat sig och att vi kan köra på det. Vi har varit överens om i princip allt men just detta var en sak som vi INTE var överens om. Men nu så =) Kommer bli så toksnyggt så det är inte klokt.

f7dfad845dc674d33e750d1f58af84c2

Lånade denna bild från pinterest =) blir ju vitt kakel som sticker ut lite med vit fog. Åh, älskar det! NI KAN SE MER OCH LÄSA MER OM ALLT MED HUSBYGGET OCH VAD VI VALT HÄR. 

Kommentarer

  1. Sandra

    Om inte F hade gett med sig om att ha kakel från golv till tak, hur hade ni gjort då? Kompremissat och möts halvvägs och haft kakel halvvägs från taket eller halvvägs från golv, om du förstår hur jag menar? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag vet faktiskt inte. Hade önskat ha det väldigt högt upp i så fall 🙂 <3 vilket han var okej med, haha 🙂 KRAM

  2. Cornelia

    Hej! Vi har kakel hela vägen till taket och är SÅ nöjda! Att inte ha överskåp är i princip det vi är mest nöjda med, rymden och den luftiga känslan är fantastisk. Kika gärna på: @corneliascorner. Ha en underbar helg!! 🙂

  3. Ellen

    Hej!
    Tänkte fråga dig vart du köper amningsbhar? Jag är i chock över hur stora brösten har blivit och eftersom att jag är liten i kroppen så är det så svårt att hitta bh-ar som passar och ger bra stöd!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish