Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu

– Drömmer mig tillbaka till värmen. För varje dag som det är dåligt väder så känner jag suget efter en utomlandsresa. Det är ju dock vääääldigt långt bort för oss som det ser ut just nu men drömma får man ju göra =) Jag får nöja mig med att kika på bilder från gamla resor.

17361128_10212334015926853_627352657_nFoto 2017-03-15 12 55 28Foto 2017-03-15 12 49 06

17270306_10212294134209835_2010887740_n17270330_10212286672423295_2141823644_n17274722_10212318141450001_1649717682_n

– Förra veckan började jag med julklapparna. Det känns som att julen och just klappar inte kommer att vara så prioriterat hos oss i år. Vi vet inte ens hur vi ska fira än eller med vem. Jag har ju skrivit lite om det här förut men jag kommer ju att vara höggravid och förmodligen rätt trött och matt. Kommer att vilja ta det lugnt och bara vara. Vägrar julstress i år. VÄGRAR! Haha.. Men lite klappar ska såklart inhandlas och jag började med att beställa hem massor med personliga fotogåvor. Kommer att visa dom för er framöver. Har ni börjat inhandla julklappar än?

– Hur länge vill jag amma nästa barn? Får så mycket frågor om det och det förstår jag just för att jag ammade Jason så länge. Jag vill nog inte amma lika länge denna gång men som jag skrivit förut så är det något jag tar lite som det kommer. Tänker inte planera då jag ändå vet att det inte blir som man har planerat, haha.. Men jag ammar gärna i ett år. Där skulle jag nog föredra att sluta ändå. Jag saknar min egna kropp och att ha den för mig själv. Att amma är det mysigaste som finns men då jag varit gravid och ammat typ konstant under fyra års tid (och ammar jag bebis i ett år så blir det ju fem år, haha) så hade det varit skönt att få vara ”bara jag” utan massor med hormoner någon gång =) Men ja, vi får väl se som sagt. Inget är spikat och jag tar det som det kommer.

– Ni vet när man gör ett fynd som gör en sådär galet glad? Jag gjorde ett fynd i helgen och köpte på mig mina favorit-lösögonfransar till halva priset. Hur bra!? Fick betala 35:- per paket och ni tycker säkert att jag är jättelarvig men det var kul att köpa dom så pass billigt. Nu har jag ett lager som räcker ett bra tag.

– Jag har pratat med en annan tjej på LOPPI om att starta en podd. Det hade nog varit hur kul som helst men just nu känner jag inte att tiden riktigt räcker till. Men i framtiden så vill jag nog helt klart göra det. Jag lyssnar inte så mycket på poddar själv men vet att det blivit riktigt poppis i sociala medier-världen. Eller hade det varit roligare om jag poddade med F kanske? Han är ju inte allt för delaktig i mina kanaler (förutom en del på youtube då) så det hade kanske varit kul för er att lära känna honom lite bättre? Vad tänker ni? Hade det varit kul eller räcker det som det är med blogg/insta/youtube? =)

Kommentarer

  1. Johanna

    Hej! Skulle du vilja ge lite julklappstips till mamma, pappa, syskon, svärföräldrar, farmor, farfar, osv? Hela tjocka släkten 😄 Ha en fin dag! Kram <3

  2. ME

    Jag lyssnar inte på poddar, tycker det är så besvärligt med ljud, vill läsa istället. Men tycker att din man kan skaffa en blogg, haha

  3. O

    Hade varit riktigt roligt om du och F kunde podda tillsammans. Hade varit speciellt roligt om ni kunde be lyssnare skicka in frågor som ni sedan diskuterar och pratar om, frågor om typ relationer, familjeliv, husbygge och lite allt möjligt 🙂

  4. Linda

    Hej,

    Är inte du och Tove vänner längre? Ser aldrig er tillsammans, har hon även tagit bort sin instagram?

    Tycker ni är så fina.

    Kram!

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Vad är det som låter konstigt? Gravid med Jason i cirka ett år, ammat honom i cirka två år = 3 år. Blev gravid med bebis i slutet av amningstiden med Jason = cirka ett års graviditet till (eller ja, nio månader om du vill vara petig) och så amma ett år till 🙂

  5. Sara

    Tycker det låter som en jättebra idé att starta en podd! Oavsett vem du har den med så kommer den säkert vara jättebra och kan lova att jag skulle lyssna!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish