Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mycket tankar

Hej fina och god morgon! <3

Allt bra med er? Vi mår bra och idag får jag och mini lite besök vid lunch. Annars blir det en lugn hemmadag med pyssel, filmtittande och en promenad till lekparken. I måndags fick vi umgås med Jeanette och lilla Elvin igen efter flera veckor ifrån varandra och vi fikade, var i lekparken och hann med att leka hemma hos dom med innan F hämtade upp oss efter jobbet. Alltid lika kul att umgås och vi ska dit på middag nästa vecka vilket vi längtar till såklart!

Annars var gårdagen lugn och jag tog en promenad i TRE timmar medan Jason sov i vagnen, hämtade ut paket, åt godis under tiden.. Promenaden var bra för min hälsa men godiset var seriöst minst lika bra. Min själ behövde verkligen choklad, haha =) Jag har ett evigt virrvarr i huvudet just nu. Så mycket tankar, framförallt gällande huset och bebisen. Jag ser fram emot allt så mycket men det är så mycket man kan fundera på och det gjorde jag verkligen igår under tiden som jag var ute och gick. Det är kul med mycket tankar men ändå inte. Det kan bli jobbigt att tänka för mycket. Jag märkte iallafall att jag borde rensa huvudet oftare. Och promenader är ju perfekta till just det =) På kvällen slängde vi om i matlistan, gjorde världens godaste lasagne och så fick jag en långdusch medan F drog och tränade. Städat hem har vi också och så har jag handlat nya dammsugarpåsar och fyllt kylen med bröd och yoghurt. Det gick åt väldigt snabbt denna vecka så fick bli lite småhandling, haha.

Önskar er en underbar onsdag! Gud vad dagarna går snabbt. Redan mitt på veckan och i mitt huvud är det fortfarande måndag.. Kram på er.

23023909_10214478414015465_2033017987_n

Nu ska jag slänga i mig min frukost och sedan göra dag på riktigt! Vi äter alltid frulle i soffan framför en film, jag och Jason. Det får vara så nu när vi bor så trångt. Det är trevligare att vara i vardagsrummet än i köket tycker jag.

23113390_10214478413855461_1301767752_n

Och Jason fick så fina presenter av våra vänner i måndags! =) + såpbubblor som jag inte fick med på bild då en viss liten herre genast ville leka med dom.

Kommentarer

  1. Missj

    Vår kille älskar också såpbubblor han blir som manisk omhan ser att vi tar fram dom men inte får leka. Gud vad jag känner igen mig med det där om att bo i andra hand. Vi bor mycket mindre än vad vi är vana vid – i andra hand och möblerat och det är så sjukt tråkigt. Vi äter också mest vid vardagsrumsbordet och jag tycker typ inte det är kul att ta bilder eftersom att det är ”någon annans hem” längtar så mycket tills boendet blir klart!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish