Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Hej fina <3

Bara jag som tycker dagarna rusar förbi? Igår blev det snöstorm mot kvällen och vi har inte bytt till vinterdäck än.. F körde sååå försiktigt när han hämtade upp oss på Leos lekland där vi spenderade eftermiddagen. Jason har blivit frisk över en natt (SÅ SKÖNT) och nu hoppas vi att sjukdomarna håller sig borta ett tag från oss. Vi har ju som sagt varit förkylda till och från i tre veckor och det tar ordentligt på hela familjen.

Igår lunchade jag med min fina vän på Finas här i Umeå medan Jason sov sin dagsvila i vagnen och sedan åkte vi som sagt och hängde på lekland fram tills kvällen. Blev jobb i soffan efter middagen och sedan kollade vi på film och jag fick massage av F. Så himla lyxigt när man är gravid!

Idag då? Skulle egentligen till barnmorskan men avbokade den tiden för att jag trodde att J fortfarande skulle vara sjuk. Har ny tid nästa vecka istället. Så vi umgås med vänner och bara är! Ska bli jättemysigt. Stor kram på er. Hoppas er dag blir jättefin!

22834516_10214430979429630_614516283_n

För mig blev det grillad macka med mozarella och soltorkade tomater. Min favvo! =)

Kommentarer

  1. Sjödin

    När man jobbar som bloggare som du gör Gabriella. Har man enskild firma då eller betalar sponsorerna in skatt o social avgifter åt dig ??

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish