Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShoppingSkönhet

Enzympeeling från Emma S

Jag sprang förbi Kicks förra veckan och inhandlade denna då dom hade 20% på all hudvård och jag har varit sugen på att prova denna ett tag. Jag har ju tidigare använt Dermalogicas ”daily microfoliant” men när den tog slut nu senast så köpte jag aldrig någon ny utan läste mig fram och hittade denna istället. Så nu har jag den i min ägo och den är faktiskt riktigt bra. Jag tror dock att jag hade på den lite för länge för direkt efter att jag hade tvättat av den var jag KNALLRÖD i ansiktet och så sved det som tusan. Där och då tänkte jag att jag aldrig mer kommer att använda den men efter cirka en timme var rodnaden borta och jag var lenare än någonsin i ansiktet. Ska ha den lite kortare tid nästa gång.

Den funkar så att man lägger på ett tjockt lager i ansiktet, låter verka i en minut och sedan sköljer man helt enkelt bort den. Man blir len och ren i ansiktet och känner sig sådär fräsch i ansiktet. Perfekt för oss småbarnsföräldrar som inte har så mycket tid i badrummet alltid men ändå vill känna oss fina ibland.

22685035_10214391330438430_1157987924_n22685042_10214391330238425_585352136_n22657263_10214391330318427_1695123829_n

Har ni testat denna? Jag är sugen på att köpa dagkräm och nattkräm från samma märke då dom jag har nu håller på att ta slut. Vad tror ni?

Kommentarer

  1. Matilda Born

    Har använt denna i en månad och jag gillar den verkligen! Man ser en reducering av pormaskar och man får mycket mer lyster!😍 blev också rädd först när jag kände hur det sved och hur röd jag blev, men nu njuter jag bara av att känna hur den arbetar in i huden, haha! 🙂 mycket bra köp tycker jag! Tack för härlig läsning varje dag förresten… alltid mysigt att klicka in på din blogg 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad kul att du tycker om den också!! 🙂 <3 ja, man fick typ panik först men sedan blev det ju jättefint resultat. Och åh tack!! Blir så glad fina du! Stor kram 🙂

  2. Josefin

    Jag använder både natt och dagkrämen och den är så skön ocv bra man får så len hud och doftar så gott! Ett HETT tips verkligen!

  3. Madeleine

    Jag har hela Emma s kitet i badrummet pch kam verkligen rekommendera dom, speciellt nu till vintern då dom är ganska tjocka och man känner sig väldigt återfuktad hela dagen.

  4. Hannah

    Hej Gabriella!
    Superhärligt att läsa din blogg varje dag, älskar den!
    Är också gravid fast i vecka 21 med mitt första barn, så lite efter er.
    Jag har emma s peelingen och jag älskar den, dock sa min hudterapeut(hudoteket) att jag skulle vara försiktig med kemiska peelingar vid graviditet då huden är känsligare och de kan lättare uppstå pigmentförändringar.
    Ville bara dela med mig av tipset! Kramar till er

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej hej <3 men ååh så roligt!! GRATTIS! <3 jaa, jag har också hört det.. Men kunde inte låta bli när jag verkligen ville få bort all död hud och sådant, haha.. Tack för omtanken och tips. KRAM <3

  5. Ella

    Jag har använt emma s produkter i ett år nu och äääälskar precis alla produkterna. Använder tvålen för att ta bort smink, fuktspray, samt day och night krämen dagligen. 🙂

  6. Michelle

    Emma S är super bra! Rekommenderar verkligen Maria Åkerberg med, det är samma stuk, med naturliga hudvårdsprodukter 😀 Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish