Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Lunch

22523942_10214335497682646_975585085_n

När man rensar ur kylen på det som blivit över från olika middagstillfällen så kan det se ut såhär. Ris, sojafärssås, kokt färsk broccoli (älskar att koka färsk broccoli, det är såå gott) och massor med örtsalt på. Jag kan typ äta allt just nu känns det som. Och det smakar lika gott oavsett. Jag älskar mat, haha.

Kommentarer

  1. Yahsminee

    Jag har ett bra middagstips! Kallopps!
    Vi gör bara mat för dagen så det här är för 4 pers, bara dubletta för mer.

    1 påse quornbitar (jag delar dom på mitten dessutom)
    2-3 morötter som du slantar
    2 gulalökar, hacka
    2 msk vetemjöl/maiziena
    5-6 lagerblad
    Ca 10 kryddpepparkorn
    1 buljong
    Salt & peppar

    Fräs lök & quornbitar i olja. Strö på mjölet och blanda runt. Tillsätt vattnet och tillsätt morötterna, buljong + kryddorna. Låt puttra på svagvärme tills konsistensen är ”kaloppsig”, tillsätt mer vatten om det blir för tjockt.
    Koka potatis på sidan som tillbehör. Vet att visa kokar den i kalloppsen men det blir inte lika gott..🙈 min 3 åring och 1 åring äter alltid hur mycket som helst!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men muums så gott 😀 jag tål dock inte quorn längre (vet inte varför men får såå ont i magen av det) men ska helt klart laga detta fast med ex. sojabitar istället. Tack för tips, kram!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish