Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Den där lyckan..

..Som uppstår i hela mig när Jason och F ligger och babblar på kvällarna i sängen innan det är sovdags. Som jag skrev förra veckan så ingår ju det lite i vår nattningsrutin. Så där ligger dom tillsammans och pratar på om allt mellan himmel och jord. Jason säger ju inte allt för mycket än men gör ljud, härmar pappas uttryck, skrattar lite då och då.. Det är så fint att se och höra relationen mellan dom två. Den är så stark och äkta. Jag ligger och tjuvlyssnar på allt dom säger och bara njuter av att dom är min alldeles egna familj. Jag är så stolt över att kunna säga att dom är mina <3

13553232_10209780305085678_79344143_n

<3<3<3

Kommentarer

  1. Vanja, gravid med andra barnet

    Jag längtar verkligen tills att min lilla mammagris tyr sig mer till pappa ❤️
    Visst älskar hon att busa och leka med honom, men mysa, det vill hon nästan bara med mig än så länge.. Även pappan vill ju att hon ska komma självmant till honom och gosa!
    Hoppas hon blir lite mer pappig när lillasyster föds i december, för allas skull ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish