Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Alla vinterkläder är klara

Har nu inhandlat mössor till mig själv och halsduk och vantar till F =) Jag kör på H&M för det är billigt och så kan man unna sig några olika mössor istället för bara en. Kul att variera sig lite denna låååånga höst och vinter. Och så fick jag hem vinterjacka nu i veckan med. Visar er framöver. Nu är det inte bara Jason som är klar inför kallare väder utan även vi föräldrar. Skönt!

Skärmavbild 2017-10-10 kl. 21.30.09

Kommentarer

  1. Profilbild
    I

    Varför köper ni inte ullgrejer till Jason, och er själva för den delen? Jag köper allt i merinoull till dottern- mössor, vantar och tubhalsdukar. Det håller värmen bra samtidigt som hon inte svettas. Ull är ju inte mycket dyrare än H&M och då kan man hitta miljömärkt ull dessutom.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Vi har väldigt mycket i ull till Jason men desto mindre till oss själva. Känner inte att jag behöver kläder i ull till mig. Jason har underställ, mössor och vantar + halskrage och halsdukar i ull. Sakerna du ser på bilden är köpta enbart till mig och F. Sedan måste man ju inte köpa ull heller. Kul att du gör det till din dotter men vissa väljer ju ex. helt att avstå från saker från djur och det går ju att hålla sig varm ändå 🙂 Kram kram och ha en underbar dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej Malin! Jag har inte suddat bort något. Det står helt enkelt inte storlekar på just det stället på alla mössor, vantar, accessoarer osv. Önskar dig en fin kväll! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen ellerhur 🙂 <3 vintern är ju så lång här uppe med så då vill man ha lite olika 😉 kram <3 ha en underbar helg

  2. Profilbild
    Ida

    Hej Gabriella! 🙂 Jag vet att ni är väldigt måna om att äta vegetariskt, köpa mycket ekologiskt och miljövänligt osv.. men en tanke slog om ditt shoppingval, att du handlar väldigt mycket på HM där det förekommer mycket barnarbete med dåliga/inga avtal, dålig arbetstid och väldigt låg lön. Jag vill gärna veta hur du ställer dig till detta!
    (Jag vill inte på något sätt låta bitter eller tycka att du gör ”dåliga val” då jag själv även handlar på HM ibland, utan vill bara veta hur du/ni tänker kring detta!)
    Tack för en mysig blogg och lycka till med hus och bebislivet! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Jag tänker inte så mycket på det om jag ska vara ärlig. Jag tror att vad man än gör så är det människor och djur som far illa någonstans.. Är nog omöjligt att leva helt fläckfritt och perfekt utan att skada någon. Världen är så fruktansvärt orättvis på många vis 🙁 <3 men ja, jag tänker inte så mycket på sådana saker längre. Gjorde det förut precis när jag blev vegetarian men sedan släppte det lite. Kram och tack för fina ord <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish