Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jäkla förkylning

Hej vänner och god morgon <3

Vi är förkylda här hemma. Inte speciellt sjuka men ni vet dom där långdragna förkylningarna som bara innebär täppt näsa, snor som rinner då och då, lite hosta fram och tillbaka. Känns som att det hör hösten till och som någon skrev igår på instagram så börjar nu VAB-dagarna fram tills april, haha.. Det är ju ganska sant ändå. Nu går ju inte Jason på förskola men vi umgås ju mycket med andra barn iallafall och det går ju en del förkylningar om man säger så.

I förrgår umgicks vi med nyfunna vänner på Leos lekland. Jätteroligt! Men man hinner ju inte sitta ner så mycket och prata som förälder på ett sådant ställe. Blir mest jaga runt barn i klätterställningar och rutschkanor typ, haha.. Men det är kul det med! 😉 Igår hade vi en lugnare dag med Cesar och Josefin. Blev bjudna på god lunch och efterrätt och lekte inne och ute.

Annars har vi ett regnigt väder här i Umeå. Grått och rusk. Igår regnade det också. Så himla tråkigt och typiskt. Behöver en dag utan regn, det var längesedan nu känns det som. Vi ska umgås med vänner även idag och det ser vi fram emot. Ikväll ska jag och F ut och äta middag. Farmor ska passa Jason några timmar. Så himla mysigt det ska bli.

Önskar er en härlig dag! Kram kram

22447009_10214320450106466_355982962_n22414704_10214320450426474_2144034782_n

Den goda maten vi blev bjudna på igår =) Josefin är såå duktig!

Kommentarer

  1. Linn

    Känner sååå igen det med vab! Tidvis under denna period känns det som man aldrig är på jobb en hel vecka. 😐 jag var hemma med min dotter i mitten av september o är hemma denna veckan igen. 😯

  2. Elin

    God morgon Gabriella! Det är så mysigt att läsa din blogg på morgonen. angående er tanke om Jason på förskola så kommer det att bli bra oavsett vad ni väljer att göra. Du har ju fördelen att välja och jag tror att Jason kommer att gilla det, han verkar trygg och framåt. Våra barn på 2 och 4 är mestadels hemma för att jag jobbar deltid och min man jobbar skift, det passar oss utmärkt. Kram på dig! ❤️

  3. Sofie

    Kom på en fråga nu när du skrev om Vabb, hur gör du de dagar du är hemma med jason och han är sjuk tar du ut vabb då eller hinner du med att sköta ditt jobb i alla fall? (Kanske inte funkar riktigt på samma sätt för dig med lön och så, får du en ”månadslön” eller olika summor varje månad?)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Har jag mycket att göra med jobb en dag så har F tagit vabb men annars brukar jag bara vara hemma med honom ändå och jobba på kvällen. Försöker dock dela lite på den ändå och byta av varandra. Vi känner av från gång till gång <3 kram 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish