Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredagskollage

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Här kommer lite fredagstips i rosa nyanser =) BHn kostar runt 60:- och tightsen i leo-mönster enbart 20:-! Hur bra!? Hoppas att ni gillar, kram <3

Kommentarer

  1. Nathalie

    Hej fina du som inspirerar varje dag! Angående tandläkaren så var jag där för bara en vecka sedan. Jag slog ut en tand så illa att det inte gick att rädda ”det som var kvar av tanden” så de plockade ut alla bitar som var kvar så ja, jag har dragit en tand kan man säga. Det ingen sa till mig var att man faktiskt ”hör” inuti i huvudet vad som händer för det går inte att bedöva bort hörseln liksom och känseln inne i huvet. Så beroende på hur lätt dom får ut din tand, så kommer du uppleva samma sak mer eller mindre. Det gör inte ont och i munnen känner man INGET om man får bedövning men jag blev lite förvånad eftersom det inte är samma sak som att laga en tand (har gjort det också). Jag kan säga att jag var där i nästan 2 timmar och allt gick så himla bra! Kände inget alls i sjävla ”tanden”. Det är 2017 så de är sjukt mycket bättre än va de var förr, men det där beror ju på vem man går till, men gå då till en tandläkare som inte är kvar på 80-talet. Jag lagade en tand 2015 och nu 2017 ( bara 2 år senare så hade de helt andra grejer) och lägger så man kan äta efteråt (på andra sidan munnen) för tungan var inte ens bedövad längre när jag gick därifrån. De har sprutan kopplad till någon pump istället för att lägga spruta för spruta (säkert funnits länge men för mig var det nytt och TRYGGT). Nu blev det här en hel roman men jag vill bara berätta att de har så fina saker de använder sig av nu och hos tandläkaren af i NORRLAND och jag kände mig i alla fall så himla trygg. Sedan kan det ju göra ont efteråt men det SKA det ju göra och då hjälper faktiskt värktabletter och hjälper inte det ja då är det något som är galet (kan ha fastnat riskorn i såret och blivit infekterat) så gör det ont i flera dagar så tveka inte att åka in. Kram.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men aj så ont att slå ut en tand så.. Men vad skönt att dom fick ut ”resterna” och att det inte gjorde ont. TACK!! Skönt att höra och jättetack för en sådan peppande kommentar. Den behövde jag <3 stor kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish