Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Kommer ni att köpa en ny bil när ni flyttar in i huset? 

Jag vet inte varför men denna fråga har jag faktiskt fått flera gånger. Det var till och med någon som skrev att det är vanligt att man gör det i samband med att man köper ett hus, haha.. Nej, vi kommer inte att göra det. För vår del blir det nog ingen ny bil förrän jag tar körkort och då är ju tanken att vi ska ha två bilar så att vi kan använda en var. Vi är nöjda med bilen vi har idag och den känns fortfarande ny då den bara är två år gammal =) Sedan har vi inte riktigt råd att byta bil precis i samband med inflytt då det finns så mycket annat att prioritera när det kommer till kostnader.

Nämn några saker som alltid är bra att ha i kylskåpet/skafferiet om man är vegetarian? 

Morötter, bönor, linser, frysta grönsaker, ris, potatis, pasta.. Det är ju typ samma som om man äter kött fast något annat istället för själva köttet. Bönor, linser och kikärtor är som sagt toppen och så finns det ju massor med vegetariska frysta produkter om man vill göra något snabbt. Jag brukar alltid ha havregrädde hemma med. Den räddar alla dagar när man inte vet vad man ska äta för allt blir så krämigt och gott, haha =)

Var köper du helst Jasons kläder? 

Brukar handla mycket på H&M Exclusive. Brukar bara köpa kläder från den kollektionen om jag handlar åt honom på H&M. Såå fina och prisvärda kläder! Tråkigt att dom bara finns på nätet dock. Sedan gillar jag ZARA då dom har mycket fint och prisvärt och babyshop.se handlar jag också på. Det är nog mina tre favoritställen när det kommer till barnkläder. Mina favoritmärken är LIVLY, Mini Rodini (inte allt men vissa plagg), Marmor Copenhagen och Soft Gallery.

Vem diskar hos er? Eller har ni diskmaskin? 

Vi har en pytteliten diskmaskin just nu. En sådan där ”halv” diskmaskin. Men den funkar! Vi får köra den två gånger om dagen kanske. Annars brukar jag handdiska större saker. Jag gillar faktiskt att diska. Det har gått lite i perioder men att handdiska just nu känns lite som terapi. Jag varvar ner och blir ganska lugn av det. Och så älskar jag diskmedel som doftar gott så det brukar jag unna mig och köpa från Rituals.

Kan du inte beskriva en typisk hemmadag för dig och Jason? 

Jo! Vi brukar vakna lite olika tider. Om Jason vaknar innan F har åkt så brukar F ta upp honom och umgås med honom medan jag får sova kvar i sängen. Då ger han honom frukost och busar lite med honom tills han åker (och då väcker han mig såklart). Om Jason sover kvar med mig tills efter att F har åkt så brukar jag klä på oss båda och sedan sätta honom framför tvn en stund medan jag gör frukost. Vi äter frukost framför tvn och sedan brukar vi pyssla inne en kort stund och läsa. Han äter ganska tidig lunch och efter det går vi gärna ut och leker i någon timme innan han somnar vid tolv-tiden. Oftast somnar han i vagnen på väg hem från lekparken och då bär jag upp honom, klär av honom och gosar ner honom i sängen och så städar jag och pysslar på hemma medan han sover. Ibland jobbar jag lite också eller lagar dagens middag så att den är klar och vi slipper lägga tid på det när F kommer hem. När han vaknar brukar vi leka med hans leksaker, greja med lera, rita eller gå ut igen om vädret tillåter. Sedan får han mellis och så brukar vi se en film precis innan F kommer hem då Jason brukar bli rätt trött där mot 17-tiden.

12380209_10208897967107780_385349165_n12788080_10208722737967161_1868588386_n12498635_10208722458800182_951491577_n

12784749_10208707641349755_20278587_n12696173_10208626610284029_1885355602_n

Tänk att min stora kille har varit såhär liten =)

Kommentarer

  1. Karin

    Så ni har verkligen inte kvar hundarna? Är dom omplacerade i alla fall och inte avlivade?
    Du har inte publicerat några nya bilder på Dexter och Zelda på väldigt många månader.

    När frågan kom upp tidigare och du gjorde ett inlägg om att hundarna ännu var kvar hos er var de med gammal bilder….

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fast jag lägger ju aldrig upp bilder när jag borstar tänderna heller? Eller bilder på min mamma eller min mormor? Det betyder ju inte att jag aldrig borstar tänderna eller att jag inte har någon släkt? Allt du ser i sociala medier är inte ALLT som finns i den personens liv. Här ser du säkert 10% av mitt liv. Hundarna bor kvar hos oss som det ser ut just nu.

      1. Lilja

        Haha! Vilken fråga.. fick mig ett gott skratt. Så om Gabriella slutar posta bilder på Jason betyder de då att han inte är med dem.. du vet.. vissa offentliga personer kan helt plötsligt välja att utesluta vissa personer/djur utan att behöva förklara?

  2. Elin

    Åh lilla Jason! Vad tiden flyger förbi. Jag började läsa din blogg ganska så precis innan ni fick honom och har följt den sen dess 😊❤️
    Hoppas att ni alla får en fin kväll och helg, kolla gärna in på min blogg och läs om sånt som rör familjelivet, tankar och känslor. Tyck gärna till om den! 💕

  3. Cissi

    Vanligt att byta vid flytt.. 😂

    Jag har bytt bil nu innan flytt till nya huset pga att jag behöver fyrhjulsdrift för att kunna ta mig uppför/nedför backen/vägen till huset. Annars hade jag inte bytt trots att gamla bilen var 7år gammal 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish