Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några snabba

– Jag har inte kollat på Idol alls i år. Har verkligen tröttnat på det helt. Varför vet jag inte…

– ..Något jag däremot följer slaviskt som alltid är Lyxfällan.

– I fredags fick jag världens sug efter kakan ”hallongrotta” så åt på riktigt fem stycken (stora), haha.. Det var så gott.

– Jag har ett par spännande gravid-fotograferingar inbokade och det känns så himla roligt. Denna graviditet är jag faktiskt mer taggad på att föreviga mig med magen. Kanske för att jag inte tar lika mycket bilder själv hemma denna gång. Mer om fotograferingarna senare =) Tror det kommer bli grymma bilder.

– Innan helgen fick jag en spraytan igen. SÅ skönt att få vara brun trots att det är kallt och mörkt ute nu.. Skippade dock att spraya ansiktet. Tycker oftast att färgen faller bort så snabbt där ändå och tycker bara det är jobbigt att bli fläckig där. Sminkar mig hellre lite brunare i ansiktet såhär under hösten/vintern.

– Det slog mig att jag kommer att vara extremt höggravid på julafton. Jag vet faktiskt inte hur vi ska fira i år. Vad jag kommer att orka och inte. Hur firar ni? Har ni redan planerat det?

– Så sugen på att beställa skorna nedan. Bu eller bä? Har ju ett par Johnny Bulls nu med men det är en högre modell. Älskar dom!

131270-0099_01

Ni hittar just dessa HÄR (ADLINK/ANNONSLÄNK)

Kommentarer

      1. ME

        Ur djuraspekten är det såklart en sak, men läder håller så länge (har inte behövt köpa skor på flera år) till skillnad från syntetiska skor som man behöver byta betydligt oftare, ur en miljöaspekt är det ju inte så bra. Dessutom innnehåller syntetiska material ofta miljö- och hälsovådliga kemikalier som är skönt att undvika. På det stora hela brukar jag personligen tycka att det är bättre med läder/ull (men brukar kolla upp varifrån detta kommer först). Samma sak med smör, kommer aldrig köpa margarin igen. Ville bara nämna att det finns mycket annat att ta hänsyn till också, det är sällan svart/vitt. Jag väljer ofta miljön före djur som individer vilket känns mer långsiktigt, men äter oftast hel-vegetariskt för den sakens skull också. Det känns som ett genomtänkt beslut för oss iaf! Kram

  1. Marie

    jag var också höggravid på julen (födde 5 januari men hade samma bf som du – 11 januari :-)). Vi hade en väldigt lugn jul men det var så mysigt. Du kan se en liten bild i länken 🙂

  2. L

    Hej tror du att det är norm att man ska vara brun i Sverige ? Har sett många som är brun i Sverige och de Är mycket på solarium. Jag kommer ifrån Asien. När jag va i Asien så strävade man efter att vara mer ”vit” i huden. Man ville inte vara brun i ansiktet eftersom de ansåg att det var vackert att vara vit i huden.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Oj, jag tänker inte så mycket på det.. Kanske 🙂 Jag själv gillar att vara brun då jag känner mig fräsch då. Kram kram

  3. Sandra

    Riktigt snygga skor!
    Jag och min kille har inte riktigt färdiga planer inför jul än, då jag är beräknad den 18 dec, så blir det lite svårt att fatta ett sådant beslut nu. Vet ju aldrig om jag går över tiden heller… KRAM <3

  4. Matilda

    Har skorna på bilden i svart.
    Blivit så favoriserade här hemma då de är ursnygga till… Ja så gott som allt. Andra skor från exempelvis Vagabond som jag dyrkat så innan står numera och samlar damm på hyllan. Behöver bli bättre på att variera mig från dessa.
    Solklara favoriter så jag säger KÖP! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 🙂 kul att du gillar dom så mycket! Tror också att jag kommer ha dom till precis allt och hela tiden 😉 kram

  5. Karin

    Hej! Jag har precis köpt exakt samma boots fast svarta och jag älskar dom! 😊 kan rekommendera dem varmt. Det enda är att har man lätt att få kalla fötter så kan det vara bra med en socka i för de värmer inte så jättebra enligt mig. Kram till dig och din fina familj ☺️

  6. Nils Sjödin

    Ja ang lyxfällan så kan man ibland tro att de är skådespelare. Men tråkigt nog kan vem som helst hamna där av olika orsaker..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish