Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Redan torsdag

Hej fina ni!

Hoppas att alla mår bra. Vi mår bra och idag ska jag äntligen få fixa mitt hår hos frisören. Wii! Jason hänger på i en halvtimme ungefär innan F kan hämta upp honom efter jobbet så det blir spännande att ha honom med. Han har varit med förut men då sovit i vagnen under förmiddags/mittpådagen-tider. Nu kommer han ju att vara vaken =) Finns mycket roligt att titta på och pilla på så kommer nog att gå bra ändå då det är en så kort stund. Vi får hålla tummarna.

Igår hade vi en jättefin dag med våra fina vänner. Åt först lunch med en vän och pratade om allt möjligt medan J sov i vagnen och sedan mötte vi upp Jeanette och hennes son och fikade, busade i lekparken och avslutade med en stund hemma hos dom. Perfekt onsdag! Och dom har ju så mycket roliga leksaker så Jason ville inte alls åka hem när det var dags att fara, haha..

Ha en fin dag! Kram <3

22093418_10214208167499471_1488638085_n

Blev grillad macka med sallad, smoothie och en latte på det =) Såå gott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish