Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nya leksaker till Jason

När Åhléns hade 25% på allt på barnavdelningen i helgen så kunde jag inte låta bli att köpa dessa grejer + play doh-lera till Jason. Han hade hittat en ”maracas” i lekrummet på Pyttedansen som han så gärna ville ta med sig hem i söndags så nu har han en egen istället. Och han älskar verkligen bilarna!

22016593_10214190114888167_1379291734_n

Kommentarer

  1. E

    Vilka fina! I helgens video satt jason med en pekbok som gjorde djurläten när han tryckte på knappen så han kunde härma. Var kan jag köpa den? Helt underbar. Kram till dig, J o lillsyrran i magen. Är själv gravid i v 16 med barn med andra barnet, veckorna bara flyger iväg. Skriv gärna ett inlägg om vad du tycker om babyshower/ gender reveal partyn. Kan man ordna detta själv, eller är det en sak man ska bli överraskad med? Blev överraskad med en i förra graviditeten men den blev inte alls bra..mina vänner kom inte, de som va där hade inte prioriterat tiden till mig osv. Tänkte ordna en liten fest för familj, vänner där både mannen och jag är med. Tankar på detta skulle vara så kul att läsa, tror flera kan känna igen sig i det jag skrev bara att man inte vill berätta det, om du förstår vad jag menar. Vilken lånh kommentar det blev haha, ha en fin dag. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är faktiskt från Ica maxi 😀 såå bra är den och Jason älskar den! 🙂 Tanken är väl att man ska bli överraskad med det men varför inte bjuda in själv egentligen!? Så himla kul att göra det! Så tråkigt att det blev så 🙁 Nu när jag tänker på det så är det väl lika roligt och fint att bjuda in själv faktiskt. Då får man det ju som man vill ha det också! 🙂 Stor kram fina du <3 ha en underbar kväll!

  2. Daniella

    Hej! Jag skulle bara vilja tipsa om en jättefin mammablogg som jag följt sedan ett tag tillbaka nu. Det hade varit jätteroligt om även du ville länka dem här i bloggen, för jag tycker verkligen dem förtjänar en shoutout 🙂 bloggen heter http://nouw.com/ahnnagaberud och där får man följa två blivande mammors resa till att skaffa en familj tillsammans. Jag som själv är gay tycker det är jätteviktigt att sprida kunskap om samkönat föräldraskap och regnbågsfamiljer och jag hoppas verkligen att andra också tycker det 🙂 ha en fin dag!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish