Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Något

Något som är oattraktivt: Att vara avundsjuk och missunnsam. Att försöka förstöra för någon och att inte glädja sig åt andras lycka.

Något jag gärna gör: Tar sovmorgon! Det måste vara bland det bästa som finns. Att pussa på min (stora) bebis ligger också högt upp på listan.

Något jag gärna låter bli: Jag gillar inte att hacka lök så om F är hemma så får han alltid göra det om vi ska laga mat. Tycker det luktar illa och börjar alltid gråta SÅ mycket. Sedan är det svårt att få bort lukten från fingrarna också, haha..

Något jag gör när ingen ser: Går runt i morgonrock lite för länge, Gör fula grimaser i spegeln pratar med mig själv..

Något jag alltid använder på morgonen: Jag använder alltid min ansiktstvål från LUSH. Den heter ”fresh farmacy” och är perfekt för min hy nu när jag är gravid.

Något jag längtar till just nu: Jasons födelsedag! Vi ska köpa hem god tårta och lite presenter. Vet inte om vi ska bjuda någon än eller fira bara vi och närmsta familj.. Vi bor ju så litet just nu. Tror nog det blir ett riktigt litet firande i år och så får vi slå på stort nästa år när vi har ett stort hus där alla hans vänner kan springa runt och leka =)

Något vi äter ofta: Vi äter böngrytor sjukt ofta. Går att variera så mycket i smak med enbart kryddor. Favoriterna är örtkryddning med rosmarin och timjan eller enbart curry och lite sweetchili-sås. Går att variera i oändligheter med olika bönor, olika grönsaker och olika smaker. Man blir jättemätt, det går fort, är billigt och supergott. Och Jason gillar verkligen den typen av grytor med så det är lätt att få i hela familjen.

21984482_10214190114168149_1105713766_n

Fs böngrytor är dom godaste =) Här är en med champinjoner, tomater, gröna ärtor och massor med goda kryddor. Alltid ris till dessa grytor. Det är godast.

Kommentarer

  1. Malin

    Vi har en tvål från apotek hjärtat som heter handtvål för köket,
    Den luktar verkligen super gott & tar bort dofter från fisk, lök & skaldjur. Trodde inte den skulle funka först men de gör den verkligen. ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oftast färdiga bönor på tetra som bara är att skölja och slänga i precis innan man serverar. Bönmix är en favorit men vanliga stora vita bönor eller kidneybönor äter vi också mycket av, kram <3

  2. Mia

    Hej! Har också en kille här hemma som snart fyller 2 år och undrar om du har några bra presentips 😊
    Tack för din fina/positiva blogg och grattis till er flicka 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ska skriva vad vi ska köpa snart så håll utkik 🙂 skrev ett inlägg för ett par veckor sedan (kika i arkivet) där jag frågade samma sak och fick SÅ bra och många svar i kommentarsfältet. Så kolla där för massor av inspo så länge 🙂 Stor kram fina du och tusen tack <3 blir så glad <3

  3. Sandra

    Hej, Har du några produkter du kan rekommendera till hyn? Har fått så himla hemsk hy sen jag vart gravid..
    Din blogg är så mysig att läsa

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 jag hade hemsk hy min förra graviditet 🙁 min favorittvål för "dålig hy" är fresh farmacy från LUSH och sedan använder jag ansiktsvatten från ACO och dag och nattkräm från Esthelle och tild. Jag tror på snälla produkter för hyn när man är gravid med mycket återfuktning. Jag använder dessa produkter nu också och min hy är faktiskt helt okej trots allt hormoner. Den var som sagt HEMSK förra graviditeten. Kram <3

  4. Matilda

    Ett bra tips för att slippa gråta när man hackar lök. Stick en kniv i löken och håll den under riktigt varmt vatten under kranen några sekunder. Då blir den både lätt att skala och man slipper gråta!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish