Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag

Och hej fina <3

Hur mår ni? Vi mår toppen och har sovit gott i natt. Jag älskar verkligen våra sängkläder i linne. Det är en helt annan känsla att sova i dom än att sova i ”vanliga”. Är så glad att jag köpte dom till slut trots att jag var lite snål till en början.

Igår hade jag och Jason en riktig hemmadag. Vi åt frukost framför en film efter en ganska lång sovmorgon och sedan gick vi ut i lekparken. Efter en stund där så gick vi en promenad ihop och kollade på ankorna. Dom var inte alls skygga utan kom fram till oss (jag blev nästan lite rädd när dom kom springandes mot oss, hehe) och ville hälsa. Vi kollade också på svampar och kottar och sedan gick vi hem och åt lunch. Lekte med lera, byggde klossar, såg på Alfons Åberg. En härlig och lugn start på veckan. Det var välbehövligt för oss båda då mini fortfarande är lite krasslig.

Nu ska vi snart iväg till tandläkaren. Önskar er en fin dag! Kram!

21984308_10214190114288152_71060860_n22016427_10214190114248151_649578183_n

Det är verkligen höst på riktigt här i Umeå nu! Löven är så vackra. Måste fotografera Jason ute snart med kameran för att få lite fina höstbilder att spara.

Kommentarer

  1. Lisa

    Hej! Så fin blogg du har ❤️ Har en liten fråga ang sängkläderna i linne som du nämner, vad är det för märke på dom? Är själv sugen på att köpa i linne så det är bra med tips 😍 Kram

  2. Missj

    Haha, här i London är alla djuren supertama! En gås bet mig i handen häromdan när vi skulle ge dom lite bröd. Inte så att det gjorde ont, blev mest lite förvånad. Lika så ekorrar, Joseph åt lite snacks, en ekorre sprang upp till oss och tvingade bokstavligen att stanna och mata den. Så himla söta dock och jätteroligt att dom kommer och plockar maten ur handen 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish