Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Vad jag uppskattar hos andra bloggar

Tänkte att jag ska skriva ett inlägg om vad jag tycker om/inte gillar hos andra bloggar. Vad jag uppskattar när jag själv läser en blogg då jag faktiskt läser en hel del och tycker det är roligt.

– Ärlighet! Jag älskar att läsa ärliga inlägg om att barnen kanske är jobbiga ibland, man har haft en vaken natt, man har bråkat med sin partner. Det är skönt att veta att man inte är ensam om att vara mänsklig.

– Jag gillar dock inte bloggar som bara klagar heller.. Då slutar jag läsa till slut då jag bara blir på dåligt humör själv av att besöka bloggen. Jag vill ha ärlighet men inte negativitet jämt och ständigt. Jag tycker att det är jobbigt att bara läsa tråkiga och negativa saker om hur jobbigt allt är. Jag tror på att mycket handlar om inställning och även om allt bara är SKIT ibland så är det faktiskt inte det hela tiden, dag ut och dag in. Visst, under en period i livet kanske men ni förstår nog vad jag menar. Då får man ändra sin inställning istället och försöka se saker från den ljusa sidan.

– Jag gillar humor och texter som skrivs med glimten i ögat. Jag tycker om att komma på mig själv att sitta med ett stort leende när jag är inne på en blogg. Det är roligt med lite självdistans också och folk som kan skratta åt sig själva eller en situation dom varit i/är i.

– Jag gillar att läsa om shopping och fynd när det kommer till inredning, barnkläder, kläder och skönhet. Jag tycker det är roligt att inspireras av andras stil och inköp. Just nu kan jag ju inte inreda så mycket själv och då är det roligt att drömma sig bort i andras hem och hus. Så just nu är inredningsbloggar lite extra intressanta för mig. Då får jag drömma mig bort till att även jag snart ska få inreda vår villa när den står klar.

– Familjebloggar ligger mig varmt om hjärtat. Jag älskar verkligen att följa andras familjeliv och barnens utveckling. Redan långt innan jag själv blev gravid så var det dessa bloggar jag uppskattade mest. Det är härligt att läsa om hur andra har det, se vad andra har för sig, matar sina barn med, använder för blöjor, har för rutiner =) Ja, ni vet. Jag håller inte med alla om allt dom gör och skulle själv kanske inte välja vissa saker eller göra vissa saker. Men jag respekterar ALLAS val och tycker att just familjeliv och barnuppfostran är något som alla har rätten att välja olika i. Alla är vi olika och det är nog det som gör det extra roligt att följa andra. Att vi har så olika familjeliv men att det fungerar lika bra för oss alla i slutändan.

– Listor! Ni känner ju mig vid det här laget och vet att jag är en sådan där ”list-bloggare”. Vi är ju ett par stycken i bloggvärlden som gör listor då och då och jag själv gillar verkligen både att läsa och skriva dom. Kanske beror på att jag även i mitt ”privatliv” gör mycket listor för att avlasta min hjärna och strukturera lite mer i vardagen. Men ja, listor går ju alltid hem hos mig och jag vet att många av er också gillar dom 😉

– Bloggare som svarar på kommentarer! Jag själv tycker att detta är SÅ viktigt. Sedan förstår jag om man inte hinner svara på allt men att vara någorlunda engagerad i sitt kommentarsfält tycker jag är viktigt. Det är ju tack vare läsarna vi kan hålla på med det vi gör och då är det minsta vi kan göra att ge respons då och då enligt mig.

Vad tycker ni om och inte hos bloggar? Vad föredrar ni att läsa om? Berätta gärna! Kram!

 

Kommentarer

  1. Mondeo

    Jag ni ska ha stort beröm som håller på o ska bygga mitt småbarn stök o graviditet.. Jobbar din man i Umeå eller måste han ligga borta på veckorna ?

  2. Anna Nilsson

    Du är en stor inspiration för så många och jag älskar att du inte fått ”storhetsvansinne” och struntar i kommentarer etc för att du ”alltid får dem”, sådant ser jag verkligen upp till. ♥️ Försöker tänka precis som du! Och tycker det är oerhört viktigt att ”ge tillbaka”. ♥️♥️ Fortsätt vara precis du, du är amazing!!

  3. Sandra

    Hej Gabriella!

    Vad kul att du tar upp det här med vad du gillar och inte med andra bloggar.
    Jag har precis startat upp min blogg här på ”vi med barn” och vill verkligen satsa på detta.
    Älskar din blogg och tycker att du verkar vara en toppentjej.

    Hur blev din blogg så stor tror du?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Men vad roligt, lycka till med det! Googla "gabriella joss få en stor instagram" så borde det komma upp inlägg om det, kram <3

  4. Sara

    Hej!
    Måste bara få säga att jag verkligen tycker du verkar vara en sådan genuin och härlig människa. Jag älskar dina värderingar vilket gör detta till en så härlig blogg att läsa. Ville bara dela med mig av det. 🙂
    Stor kram från en annan småbarnsmamma <3

  5. Fia

    Framför allt att kommentarerna blir besvarade, och det är du jätteduktig på. Inte många andra som är så aktiva som du, och det är det som gör det roligt att läsa och kommentera.
    Antagligen har du gjort detta förr, men vill du skriva vilka bloggar du läser? ☺️ ❤️. Kram till er

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish