Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej mina fina <3

Hoppas allt är bra med er. Vi mår bra och är taggade på helg. Vill bara mysa med familjen, ta långa promenader och dricka varm choklad. Det är verkligen höstkänsla i hela mig nu och det ligger så mycket kul framför oss nu i höst och vinter. Är peppad på allt.

Igår slutade F lite tidigare än vad han gjort under veckan så vi passade på att ge oss ut på en liten tur med bilen efter middagen. Stannade på en fotbollsplan och sparkade lite boll med hundarna och Jason. Så himla kul och alla var helt slut efteråt. På väg hem handlade vi varm choklad och väl hemma nattade F Jason medan jag tog en lång dusch och jobbade ikapp lite vid datorn. Sedan blev det myskväll med mackor och te. 

Stor kram och hoppas ni får en fin helg. F ska jobba även imorgon men det blir från tidig morgon och fram till lunch bara. Så det känns ändå lite som helg nu ikväll <3

21935336_10214159132393624_165226938_n

Kommentarer

  1. Profilbild
    Johanna

    Hej Gabriella! ❤
    Hoppas att det går bättre med dexter nu. En av våra hundar är lika nervös och stressig. Hon är en omplaceringshund som har varit med om mycket skit, 4 familjer och en bruten käke innan hon kom till oss som 6 månader gammal. Det jag ville säga var att när vi gör som ni gör nu, aktiverar henne som attan, blir hon liksom lugnare och tryggare i sig själv. Hon som förut hade stor separationsångest ligger nu själv i ett annat rum än vi etc.

    Jag håller alla tummar och tår för er för att situationen ska lösa sig och att ni får ha kvar er fina Dexter ❤

    Tack för en bra blogg, och ha en fin helg! Kram 🌸

  2. Profilbild
    Josefine

    God morgon och hoppas ni får en trevlig helg 😊 vad jobbar F med och vad har han för arbetstider? Skulle inte ni på resa med era vänner? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack och detsamma! Han jobbar oftast ”vanliga” tider och ibland lite på helgen (dock sjukt sällan och bara vid behov). Han jobbar på Vattenfall. Jo. Men dom fick förhinder så vi åkte själva istället. Kram:)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish