Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tankar just nu

– Så många kvällar i rad har jag varit sugen på soppa men det är ju inte direkt så att jag orkar ställa mig och tillaga en soppa vid 20-tiden på kvällen!? Haha.. Ska kanske börja köpa hem ett gäng färdiga från Kelda. Tycker att dom är supergoda och gillar att man bara kan slänga i lite extra ingredienser och få soppan på sitt egna vis. Mmmh, nu blev jag ännu mer sugen på soppa, haha.

– Jag, Jason och lillasyster fick hem matchande pyjamaser förra veckan. Tycker det är så gulligt att matcha. Dessa är superenkla i marinblått och så mjuka mot huden. Älskar! Ska visa dom nu framöver såklart. På tal om kläder till lillasyster så får INGET mer inhandlas till henne nu. Vet redan nu att allt inte kommer att komma till användning då vi har så stora mängder i små storlekar. Storlek 68 och uppåt har vi dock inte alls mycket av än så ett par månader efter hennes ankomst får det shoppas igen 😉

– Nästa helg vill jag ordna en sådan där mysig brunch med massor av färsk frukt, bär, croissanter, äggröra, pannkakor, avokadomackor, kaffe, apelsinjuice.. Var så längesedan vi gjorde det här hemma nu och jag hade egentligen en önskan om att göra det redan helgen som var men det hanns inte alls med.

– På husfronten händer det så mycket nu. Snart kommer dom nog att börja med grunden för vårt hus. Vi ska också strax ha byggstartsmöte och tekniskt samråd och om cirka sex veckor så levereras äntligen huset. Hoppas verkligen att F får ledigt den dagen så att vi kan vara där och kolla. Och ja, vi kommer såklart att vlogga den dagen så att ni får vara med och se allt! =)

– Jag tror att vi har bestämt vad vår lilla kille ska få i födelsedagspresent! Skriver ett inlägg om det snart så håll utkik! Tror vi har hittat dom perfekta sakerna för just honom.

– Filmen ”sing”. Alltså hur fin är den inte!? Vet inte varför men den har en så härlig känsla genom hela filmen och så kombinationen med all musik och alla snälla djur som hjälps åt och brinner för sin musik. Tycker det är en sådan fin film om att inte sluta tro på sig själv och våga för att vinna. Se den med era barn, tror dom flesta små hade älskat den. Det är Jasons favoritfilm just nu!

21624122_10214117625715983_2145296870_n

En liten gos invirad i morgonrock när vi var i Grekland.

Kommentarer

  1. Profilbild
    ME

    Nää men soppa som är så enkelt! Linser, lite grönsaker och kanske potatis i bitar och vatten, imat eller krossade tomater som bas, kokas i typ en kvart sen mixa. Ääälskar linssoppa, det är både gott, nyttigt, billigt och snabbt tillagat. Måste äta det ikväll tror jag, det vattnas i munnen. Kantarellsoppa och grönsakssoppa går också fort. Man kan ju riva grönsakerna så är det klart på typ 2 min koktid haha

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju superenkelt men orkar inte ställa mig och laga mat IGEN efter att ha gjort middag och ätit klart, plockat bort osv 😉 mums så gott, håller med, kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish