Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Middag

Ska försöka bli bättre på att visa vad vi äter. Oftast är det så mörkt om kvällarna och då känns det inte kul att fota då det tyvärr är SÅ mörkt i denna lägenhet. Blir så fula och tråkiga bilder. I vårt förra hem hade vi ju världens ljusinsläpp så då var det lätt att fota i princip tills det blev kolsvart ute. Men ja, inte världens finaste bild men gott var det =) En riktig vardagsrätt som uppskattas av hela familjen hemma hos oss.

21691312_10214133955724223_1583336665_n

Vi gjorde kikärtsbollar och i dom hade vi ett paket kikärtor, ett ägg, dill, salt, peppar och mandelmjöl + lite havregrädde (iMat). Stekte i olja bara. Går jättesnabbt att göra. Höfta ingredienser tills ”degen” har bra konsistens. Och till det kokade vi potatis och gjorde en snabb sallad på salladsmix, majs, tomat, avokado, valnötter, chiliflakes, salt, peppar och pressad lime. Som sås hade vi en turkisk yoghurt med ärtpesto. Går att köpa färdig men går också att göra egen. Vi köpte färdig faktiskt och provade för första gången. Jättegod var den! Såhär såg yoghurten ut för er som undrar:

ucn35cl6754nzwuuoghxjmtdv4000000

Kommentarer

  1. Sofie

    Hej! 🙂 Mixade du ihop alla ingredienser? Eller hur gjorde ni? Kanske dum fråga men skulle va kul å testa receptet :). Som vegan brukar jag skippa ägg och ersätta det med kikärtsspad. Har ni testat det i detta recept? Isåfall. blev konsistensen bra? Tack för all härlig mat-inspo!! Kram

    1. Alma

      Det är skillnad på ljus och ljus. Det ser mer härligt och fräscht ut med ”dagsljuset” än med ljuset från en lampa som kan ge mer gula toner i bilden osv.😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish