Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite av veckans planer

– Försöka styra upp allt med banken och Myresjöhus. Det är så mycket frågor vi har och vi ska ta tag i att ringa runt och prata med dom som är ansvariga så att vi blir lite mer insatta i allt som komma skall. Är ju så mycket som händer nu då det är sluttampen innan huset börjar byggas. Det är mycket som ska skrivas på, mycket möten att gå på osv. Känner mig stressad och hoppas på att känna lite mindre sådana känslor efter veckans slut.

– Köpa en ny mobilladdare till mig. Min är helt slut IGEN! Den bara glappar vilket resulterar i att min mobil aldrig blir fulladdad. Så störande.

– Fota till ett samarbete som kommer upp på bloggen nu snart.

– Umgås med fina vänner. Har massor med dagar uppbokade till olika vänner denna vecka och det känns alltid lika roligt.

– Nu i veckan ska jag svara er som mailat mig om ätstörningar och att gästblogga om det. Jag skäms över att jag inte har tagit tag i det men snart kommer ni att få svar. Ber verkligen om ursäkt! Skulle ju ha tagit tag i det för länge sedan som jag skrivit förr.. Ligger SÅ efter i min mail så det ska jag verkligen ta tag i denna vecka har jag lovat mig själv. Det är en sådan där grej som kan ligga och stressa på hela tiden bara för att man vet att högen med obesvarade mail finns där.

– I veckan ska jag äntligen få fixa mina naglar. Dom är så fula nu så jag har funderat på att klippa av dom flera gånger. Gelénaglar som har vuxit ur för mycket är verkligen bland det gräsligaste som finns tycker jag..

– I slutet av veckan blir det pyttedans för Jason igen och vi ser redan fram emot det. Det är så fantastiskt att se dom små dansa och röra sig. Älskar det! Och man ser också att dom tycker att det är SÅ kul! =)

– Låta bli att småhandla. Vi går lite i perioder med hur vi handlar och försöker bli mer ekonomiska när det kommer till mat. I fredags gjorde jag en STORhandling precis innan F slutade jobbet så att han kunde hämta oss direkt efteråt. Gick runt länge på ICA och valde ut allt omsorgsfullt, såg till att inte glömma något (det gör vi alltid annars vilket resulterar i extra svängar till affären) och hade god tid på mig. Nu har vi kyl, frys och skafferier fulla så att det ska finnas mat iallafall fram tills början av nästa vecka. Så vi ska prova att låta bli småhandlingen helt denna vecka. Vi utmanar oss själva lite, haha. Är ni bra på att inte småhandla? Är mat en stor utgift hemma hos er eller är ni bra på att handla efter extrapriser och så? 

21844298_10214133528753549_1932122918_o

Mitt allt <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Emma

    Gör alltid veckomatsedel och handlar därefter! 🙂 ibland kan man ju behöva komplettera om bröd, frukt eller tex mjölk tar slut! Och annars brukar det bara bli extra handlat till något snacks på helgen! Vi storhandlar oftast för runt 700-1000kr i veckan, beror på lite vad som behövs! Ibland är ju allt slut samtidigt, och då drar det ju iväg lite 🙂 Kram!

  2. Profilbild
    Matilda

    Förut storhandlade vi en gång i månaden. Det resulterade i att det blev en del smågandling eftersom färskvaror inte håller en hel månad och hinner dessutom ta slut långt innan. Nu skriver vi matsedel för en vecka i taget och handlar därefter. Så vi handlar för ca 1000kr/v. Inkl blöjor, barnmat och hygien och städ. Landar väl på 4000-4500 i månaden.
    Sen vi började med det här har vi bara köpt något extra kanske två gånger, på totalt 3-4 månaders tid.
    Vi är två vuxna, en snart 1-åring och en katt i hushållet.

  3. Profilbild
    Hannele

    Gud här hemma är det jag som småhandlar typ hela tiden, kollade på mitt konto och insåg att den senaste tiden har mina pengar gått mest åt att småhandla på affären, sjukt men ska försöka bli bättre på det där alltså. 😊

  4. Profilbild
    Mathilda

    Ibland kan det vara damm telefonen som gör att det glappar inte laddaren prova ta typ en tandpetare och pilla ut luddet i ladduttaget i telen så brukar det bli bättre 🙈

  5. Profilbild
    Emma

    Vi är väldigt bra här hemma på att inte småhandla. Vi handlar en gång i veckan och går då efter en veckomatsedel som vi har förberett. Ibland får vi går ner och småhandla men oftast så räcker det att handla en gång i veckan då vi verkligen planerar maten. Det blir väldigt bra ekonomiskt också då matkostnaderna hålls nere toppen bra ! 😊😊

  6. Profilbild
    Sofie

    Vi lägger drygt 3000 på mat i månaden hemma hos oss (två vuxna och en 1-åring). Försöker storhandla en gång i månaden och sedan komplettera 1-2 gånger efter det. Dock har vi nu när vi precis flyttat betydligt mindre frys så samma möjlighet till detta har inte funnits, men när vi kom hem ifrån vår utlandsresa i lördags hade våra svärföräldrar överraskat oss med en stor extra-frys, så äntligen slut på småhandlandet 🙂 har en förhoppning om att kunna ”bunkra” saker när det är extrapris för att eventuellt få ner matkostnaderna ytterligare i längden.

  7. Profilbild
    Ellinor

    Vi storhandlar lördag morgon. Försöker handla allt kött med kort datum (bara svenskt) och det mesta som finns ekologiskt, kommer mer varor hela tiden. Blöjor handlas alltid med kupong. Det går sällan över 1000 kronor. Vi är två vuxna och en 1.5 åring.

  8. Profilbild
    Sandra

    Hade vart drömmen att få gästblogga om
    min resa mot tillfrisknande av min anorexi! Läkarna sa att det var lite utav ett under att mitt hjärta fortfarande slog. Men nu har jag sedan några år tillbaka vart friskförklarad och är idag (trots att läkarna aldrig trodde det) blivit mamma till världens finaste dotter. Har skrivit ett långt mail till dig med en del av min historia och min dröm att föreläsa om detta viktiga ämne och dela med mig av min historia och hjälpa andra! Hoppas det inte var för sent att maila dig, Detta är ett ämne som ligger mig otroligt varmt om hjärtat! Stor kram på dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish