Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker jag tycker är jobbiga

– Känslan av att inte räcka till. Den kommer faktiskt då och då (framförallt som mamma) och den är inte alltid lätt att ha och göra med.

– Att knyta skorna eller över huvud taget få på sig dom när man är höggravid. Det är inte det lättaste kan jag lova, haha.. Att raka benen (eller andra saker) kan också verkligen bli ett projekt i sig och man får chansa sig fram lite och hoppas på det bästa 😉 Idag kan jag fortfarande raka mig och ta på mig skorna men det känns som att det är rätt nära nu tills jag inte kan det.

– Att vara kissnödig men inte ha tillgång till toalett. Och jag är dessutom en sådan där person som blir extra kissnödig om jag vet att det inte finns någon toalett tillgänglig i närheten, haha..

– När bloggen ligger nere. Jag blir lika frustrerad varje gång.

– Det är jobbigt när man ska åka buss eller tåg, ens mobil är urladdad och ens barn inte har minsta plan på att sitta still eller samarbeta med en. Mobilen brukar vara min räddning när vi åker lite längre sträckor (han gillar att kika på Nicke Nyfiken eller Daniel Tiger på youtube) med lokaltrafiken men är batteriet urladdat så blir allt genast mycket jobbigare och man kommer fram helt svettig efter en kamp med den lille.

– Att försöka hitta en vinterjacka nu när jag är gravid igen. Gud vilket frustrationsmoment.. Har ni tips på bra jackor? Vad hade ni på er för att överleva vintern och inte frysa ihjäl med er mage? Ingen av mina jackor går att knäppa nu så måste hitta någon rätt så snabbt.. Eller ja, jag har faktiskt en som går att knäppa men gissar på att det är några veckor kvar innan det inte går längre, haha =)

15424531_10211367200277066_1637653931_n

En bild på mina killar från förra vintern <3

– Mitt luktsinne nu när jag är gravid. Jag känner seriöst ALLT! Om någon har lite dålig andedräkt, om någon luktar lite svett, mat som luktar kan lukta så mycket för mig att jag får kväljningar, att öppna kylskåpet kan göra att jag vill hålla andan, hundarna stinker och jag kan tycka att det är jobbigt när dom sitter nära mig i soffan. Man får verkligen världens bästa luktsinne som gravid och det är inte alltid kul alla gånger.

– Att stå bakom någon i kö på ex. ICA när man själv har bråttom medan dom kanske ska registrera tio olika rabattcheckar, växla pengar, prata med den som jobbar i kassan om allt mellan himmel och jord.. Det värsta är när man handlar på förmiddagen och ALLA pensionärer handlar samtidigt. Då brukar allt ta lite längre tid om man säger så, hehe =)

21706022_10214117625075967_1965372723_o

En bild på lilla Jason som får underhålla sig med mobilen på Kreta en stund medan vi promenerar till middagen. 

Kommentarer

  1. Diana

    Haha angående vinterjacka så Haf jag läst din blogg under två vintrar och varit alldeles för lat för att gå och leta på stan så har köpt efter dina rekommendationer. Din stil påminner om min så då var det bara att klicka hem 😄

  2. M

    Måste bara säga, tycker de är så bra stt du varit hemma med Jason så pass länge. Tror det är jätte bra om man har möjlighet till det. Tycker du gör ett bra jobb!!

  3. Emilie

    Har sett att Bonprix har fina gravidjackor och har själv en från mamalicous! Kan varmt rekommendera gravidjacka för oss som ska bebis i vinter! Klart man inte ska gå o frysa!!
    Tipsa gärna om vad du köper kläder! Du framhäver din mage såå fint! 💕

  4. Felice

    Det finns en typ av jacka som är till för gravida som sedan går att ”bygga om” så att man kan ha bebisen i jackan om man använder en bärsjal! Vad just den heter vet jag ej, men Vet att bonprix.se har några i liknande varianter och andra fina gravidjackor under ”mammamode”.

  5. Linda

    Tips köp en powerbank så slipper du en urladdad mobil! Har en från Clas Ohlsson och med den kan man ladda telefonen 0-100% 3 ggr innan den behöver laddas, 199kr.

  6. Josefine Falkhäll

    Jag var gravid under vintern med ettan och kommer va höggravid med tvåan nu i vinter, köpte en gravidjacka (vinterjacka) på bonprix som man även kan använda om man inte är gravid då det är två dragkedjor på sidorna som gör jackan större/mindre. Vet dock inte om den finns kvar, men du kan ju alltid gå in och titta! Kram 🙂

  7. Mia

    Hahah, att ha ”bråttom” på Ica.. jobbigt läge när någon har en kundvagn fylld med varor, och inte nog med det. – Streckkoden ska stå åt rätt håll, så denna person vänder & vrider varje vara. 😂 Oftast är den i kassan snabbare på att hitta rätt ifall varan stå felvänd från början.. 🙊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja 😉 det är verkligen JOBBIGT att vara stressad när man ska handla om det är lång kö eller om man hamnar bakom ”fel” personer ;p kram <3

    2. Cassandra

      så jobbigt med människor som tänker på hen i kassan, istället för att vara inne i sin egna bubbla och stressa som alla andra. ett tips är att handla tidigare, så slipper du stressa, och så slipper personalen rygg-och nackskador 🙂

    3. P

      Vill bara poängtera att det faktiskt går mycket snabbare om streckkoderna står åt rätt håll! 😉 brukar jobba i kassan ibland 😊 har man bråttom får man helt enkelt avsätta mer tid till handlingen tycker jag 😉

  8. Maria

    Hej gabi du kan få köpa min gravidjacka som är använd 5ggr förra vintern, jättefin i strl.M och man kan dra åt vid midjan👍 Vill bli av me den så 100kr kan skicka den till dig.
    Ha en bra kväll <3
    (Kan skicka en bild på insta om du vill;-))

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish