Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En sväng förbi tomten

I förrgår kväll åkte vi förbi tomten en sväng och gick ut och gick där igen. Det ger oss alla livsglädje och positivitet i vardagen att göra så ibland. Speciellt när dagen kanske känns tung av någon anledning eller när det känns jobbigt att bo litet och trångt, på översta våningen utan hiss osv.. Ja, det blir så mycket mer verkligt  för både mig och F när vi faktiskt ÄR på stället där huset ska stå. Bara att se alla andra som fått flytta in i sina hus pyssla på med sina gräsmattor eller bygga garage, röja på gården, ordna med altan.. Åh.. Snart är det vår tur. <3

21362730_10214031696487806_1067073728_n

Mammas älskling innan vi tog vår kvällstur =) Vem tycker ni att han är mest lik nu av mig och F?

Kommentarer

  1. sara

    Just på den här bilden var han ju verkligen superlik dig!! Annars tror jag mest man ser F i honom men det kanske beror på att bilderna oftast är tagna längre ifrån eller från sidan!

  2. Vendela

    Vi ser ju aldrig dig framifrån så lite svårt hehe, men tycker att han är en mix av båda lika mycket 😍 Kaaaaanske lite mer åt F’s håll 🙂 (kan ha att göra med att de typ har samma frisyr haha)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish