Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mammalivet

– Jag hinner aldrig dricka upp mitt té eller kaffe när det är varmt. Alltså verkligen aldrig. Jag vågar inte heller ha det framme när det är varmt utan väntar typ alltid lite för länge med att ta med det till vardagsrummet från diskbänken just för att det inte ska vara hett IFALL olyckan skulle vara framme. Min mardröm är att spilla ut varm dryck på mitt barn eller att han ska riva ut en kopp eller liknande över sig själv.

– Min plånbok är mer Jasons plånbok. Han river ut alla kort för att sedan stoppa in dom. River ut alla kuponger och checkar som jag har, tuggar på dom, stoppar tillbaka dom.. Haha..

– Det jag småhandlar oftast på ICA nu för tiden är klämmisar och bananer.

– Jag nynnar på barnlåtar hela tiden. Till och med när jag står själv i duschen..

– …Och när det kommer till att vara själv i duschen så är jag typ aldrig det längre. Kanske en gång varannan vecka om jag har tur. Oftast så orkar jag inte duscha på kvällen när F kommer hem då det är ett sådant projekt att tvätta håret, torka håret osv. Jag drar mig från det och väljer istället att göra det morgonen efter när F INTE är hemma vilket resulterar i att jag har en liten kille i duschen med mig som leker vattenlek under tiden och blir arg på mig direkt jag vill ”låna duschen” för att jag vill skölja av mig lite. Han vill oftast gärna hålla i den hela tiden och spola av sig själv och sina leksaker med den..

– Jag drar alltid kundvagnen fram och tillbaka, fram och tillbaka.. Kundvagnen med mat i som inte innehåller barn över huvud taget. Och även vagnen gungar jag lite på trots att Jason kanske inte ens sitter i den.

– Jag har alltid kladd på mina kläder. Är vi någonstans och jag inte har papper eller våtservetter tillgängligt tillräckligt snabbt så väljer jag att låta Jason torka av sig på mina kläder. Och även om jag inte låter honom så hittar jag alltid av någon mirakulös anledning matkladd, snor eller något annat kul på mina kläder när jag tar av dom på kvällen.

– Och på tal om våtservetter så är det typ det bästa som finns när det kommer till att städa! Jag torkar allt med dom nu.

– TV:n är min bästa vän när jag ska sminka mig. Och då ska jag också tillägga att jag sminkar mig i max fyra minuter. Men dom fyra minuterna när han sitter i soffan och ser film är guld värda för att hinna tvätta ansiktet, lägga på deodorant, sminka sig lite snabbt.. =)

16735849_10212012857418091_2005874591_n

Kommentarer

  1. Mia

    Haha! Så rolig & igenkänningsbar lista.
    – Småhandlar också klämmisar & frukt till mellis när vi är ute på språng. Och att ”vagga” kundvagnen, hur många gånger har jag inte gjort det? Trots att jag är iväg & handlar själv!😂 Ha en fin kväll med dina!✨

  2. Hanna

    När jag fick barn så fick jag en termosmugg i present. Den är superbra. Det är spillskydd på den, dels så måste du trycka in en knapp för att kunna dricka och så kan du även trycka ner ett litet lås så den är helt säker. Ett tips om du vill kunna dricka kaffe/te utan olyckor 😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh smart 🙂 ska kolla upp det nu till hösten och vintern. Då vill man ju gärna dricka mycket varm dryck 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish