Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Att rensa i garderoben

Nu har jag rensat lite i garderoben och gjort olika högar med toppar och tröjor samt byxor och klänningar. Vad kan jag ha och inte ha nu under graviditeten? Nu vet jag det och högen med ”icke-gravid”kläder blev otroligt mycket större än den med plagg som jag faktiskt kunde ha, haha..

21362718_10214014569979654_1133417186_n

Gud vad jag längtar till huset och vår walk in closet =) Denna klädförvaring känns inte så långsiktig och det blir stökigt och huller om buller så himla snabbt..

Kommentarer

  1. my

    Bra att du tar tag i det. Jag ska också rensa. I dag är vädret bedrövligt 13 grader och bara regn. Jag blir deppig av regn. Skulle vilja att sommaren började om 😊 Ha en fin vecka söta du.

  2. Nikki

    Måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg! Blir alltid så himla glad av att gå in här o läsa varje gång du har uppdaterat. Så fina bilder! Keep up the good work <3

  3. Maria

    Hej! Måste bara få delge en lite rolig sak… Jag tror minsann att jag pratades vid med din man idag på telefon. Jag blev lite chockad när det var han som svarade och hade sån lust att säga grattis till bäbis osv, men jag hejdade mig haha… Han var väldigt trevlig i alla fall och verkar mycket kunnig på sitt jobb 🙂 Ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så roligt!! 🙂 visade honom kommentaren och han blev jätteglad 😀 tack för så fina ord säger han. STOR Kram <3 och detsamma!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish