Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En så himla rörlig bebis

21175469_10213970889327665_1412741835_n

God morgon fina vänner! Hur mår ni?

Vi mår toppen och Jason har börjat sova lite längre på morgonen medan jag vaknar och inte riktigt kan somna om. Brukar ligga och ”mysa” med lillasyster i magen då. Känna hennes sparkar och smörja in magen. Jag brukar inte hinna på kvällarna (är för trött och somnar direkt, haha) men på morgonen har jag ork och energi till det. Kommer ihåg förra graviditeten när jag hann med att smörja in magen flera gånger om dagen. Nu är det andra bullar, haha.

Jag måste konstatera att vi har en SÅ stark och livlig bebis där inne. Jason var aldrig lika stark i sina sparkar. Iallafall inte så ofta och hela tiden som denna bebis. Det är sjukt häftigt och det är nästan som att jag blir påmind om att det ligger någon därinne varje gång jag får en liten kick. Annars är graviditeten fortfarande lika overklig. Gud vad kvinnokroppen är fantastisk som bär och skapar ett liv samtidigt som allt annat i kroppen fungerar vidare som det ska. Vi är så grymma! Och det blir jag påmind om varje dag nu. Jag är stolt över min kropp och kommer att vara det resten av livet för att den har givit mig det finaste i livet.

Nu ska jag dricka en stor kopp té och äta mackor. Det är ganska härligt att äta frukost i lugn och ro för sig själv. Iallafall vissa dagar. Här är förresten mitt favvoté just nu. Vi köpte det i Paris och det är ett grönt té med smak av jordgubbe. Älskar det!

21208766_10213971067412117_1856228463_n

Kram på er <3

Kommentarer

  1. Petra

    Älskar också den smaken från Kusmi!
    Lyckan var ju nu när vårt lokala shoppingcenter byggde ut och se att det kommit en Kusmi butik och Rituals butik 🙂

  2. Elina

    Heeej😊 Hur har ditt sötsug varit denna graviditeten? Mer sugen på sött än förra eller mer sugen på nyttigt denna gång ? Jag är gravid i vecka 12 😊 Och äter jag inte något var tredje kommer illamåendet smygande.. Så det är det ända som hjälper för mig är att ät regelbundet. Något du känner igen?Har även fått finnar eller utslag runt munnen denna graviditet. Kram fina du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har varit sötsugen till och från i perioder. Dock mindre än vad jag vanligtvis är måste jag säga! Och det känns ju såå skönt, haha 🙂 <3 jag tycker du ska unna dig det du är sugen på nu sådär i början av graviditeten dessutom <3 det ÄR en stor omställning för kroppen och man SKA unna sig tycker jag 🙂 <3 Ja, gud! Känner verkligen igen mig! Har ju haft sådana problem med illamående alltså.. Som tur är så är det över nu <3 ja, just runt munnen har jag fått dålig hy båda mina graviditeter jobbigt nog 🙁 kram <3

  3. Elin

    Det finns ju inget bättre att att känna de där sparkarna, det får en att känna sig mindre ensam. Jag kan fortfarande känna fantomsparkar nu två år senare, häftigt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish