Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra! <3

Vi mår bra och även idag ska vi ha en heldag med våra vänner. Det är så roligt att hålla igång och hitta på saker om dagarna. Tycker det är jobbigt att sitta hemma i lägenheten då det är så litet. Evigt tacksam över att vi fått mellanlanda här men en liten tvåa med ett barn är inte alltid lätt då han behöver mycket yta att springa runt och leka på =) Längtar tills han har ett lekrum i huset sedan.

Förresten! Efter lunch ska jag till tandläkaren också!! Efter cirka två års väntan ska jag äntligen kanske få tandställning. Åååh vad jag har längtat!! Hoppas att undersökningen går bra idag så att vi får komma igång. Uppdaterar er om hur det gick!

Igår lekte vi i lekparken större delen av dagen och åkte även hem till Tove en sväng där barnen härjade runt och hade så kul tillsammans. F kom och hämtade oss efter jobbet och vi drack lite kaffe innan det var dags att åka hem. Blev en riktigt sen kväll igår just för att vi kom hem lite senare än vanligt och så hade vi massor med saker att ta tag i hemma gällande huset – lite räkningar och mail angående det. Det kändes viktigt att prata igenom allt tillsammans efter att Jason hade somnat för natten. Det händer så mycket på den fronten nu och vi har inte riktigt haft tid att bara sitta och gå igenom allt grundligt. Men nu är det gjort.

Önskar er en härlig dag! Kramar!

21175769_10213955099052918_582193444_n21208462_10213955099292924_1600043263_n

Två bilder från när vi gick runt på tomten i helgen. Overkligt att det ska stå ett HUS där snart.. Och att det så småningom ska byggas ett garage, en altan, bli en gräsmatta. Känns så långt bort och overkligt på något vis.. =)

Kommentarer

  1. Hanna

    Har ni tänkt att bo i tvåan ända tills ni ska flytta in i huset eller är det en mellanlandning tills ni hittar en annan lägenhet?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish