Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Hur ska ni fördela föräldraledigheten denna gång? 

Med Jason gav ju jag alla mina dagar till F förutom dom jag var tvungen att ta ut vilket gav oss möjligheten att få ett helt år hemma tillsammans. Nu är planen (om det funkar med Fs jobb) att han kommer hem lite innan jul och är hemma fram till förlossningen (tänker att jag lär behöva avlastning med Jason och sådär när jag är så pass höggravid) och att han sedan återigen är hemma i runt ett år. Då får vi mycket tid ihop som familj och även mycket tid att pyssla på i huset.

Tränar du något nu när du är gravid? 

Nej, inte alls faktiskt. Jag promenerar mycket men inget annat.

Kollar du och F på någon serie just nu? 

Nej, det gör vi inte. Däremot väntar vi på nya avsnitt av Lethal weapon just nu (tror dom ska komma nu i september). Det följde vi slaviskt förut, haha. Lättsamt och roligt men ändå spännande. =)

Var kommer ert fina porslin ifrån?

Det mesta kommer från Mateus =) Tycker att det är så himla fint. Och så är det bra kvalitet på det också så det är verkligen en investering för livet. Vi har inte en repa på våra trots att vi äter på dom varje dag och har gjort sedan vi bodde i Göteborg. Vi har kört dom i både maskin och diskat för hand och allt har funkat lika bra.

Skulle du säga att ni är ekonomiska? 

Nej och ja. Vi lägger sjukt mycket pengar på mat och nöjen men vi sparar också mycket och tänker långsiktigt med våra pengar. Vi hade såklart kunnat spara mer men vi tycker att man ska njuta av livet också och göra roliga saker. Livet är skört och man vet aldrig hur det utspelar sig. Allt kan förändras från en dag till en annan. Att bara sitta på en hög med pengar och aldrig göra något hade därför känts tråkigt. .

Vad brukar Jason få till frukost? 

Vi varierar oss ganska mycket men han gillar att äta havregrynsgröt med smör, banan och bär. Så det äter han väldigt ofta. Och så gärna en macka till det med smör och ost. Ibland gör vi äggröra vilket han också tycker är himla gott och en annan favorit är macka med avokado och tomat.. Han får dricka vatten och ibland apelsinjuice eller smoothie beroende på vad jag själv dricker.

Vem tycker du att Jason är mest lik just nu? Vem tror du lillasyster kommer att vara lik? 

Mig helt klart =) Han är typ en kopia av mig som liten om man kollar på bilder. Han var mer lik F när han var mindre. Baserat på ultraljudsbilderna i 3D så är lillasyster lik Jason, hehe. Eller så ser alla barn likadana ut på ultraljudsbilder 😉 Det återstår att se helt enkelt! Men läpparna och vissa delar av ansiktet reagerade vi så himla mycket på när vi fick se just för att dom var så lika Jasons.

Har du eget företag eller hur tjänar du pengar på dina sociala medier? 

Jag är anställd av LOPPI som det ser ut idag. Jag vågar inte ta steget och starta eget företag av någon anledning. Har ingen koll alls på hur man gör och det känns som det sista jag vill göra just nu. Men kanske, kanske någon gång i framtiden. Vi får se. Man ska ju aldrig säga aldrig och det finns ju för och nackdelar med båda alternativen =)

Tre bästa sakerna just nu? 

Morgongos med min lilla kille är det bästa. Han har börjat väcka mig så snällt genom att klappa mig på kinden och sedan lägga sig på mig och krama mig hårt samtidigt som han trycker sin kind mot min kind. Annars är jag såå glad över att slutritningen till huset är klar och att vi ska ha byggstartsmöte snart. Och att vi ska utomlands om ett par dagar. Det lever jag på just nu just för att det börjar bli så kyligt ute.

21124275_10213955100012942_1795681902_n

Mys med min nyvakna älskling <3

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag vet faktiskt inte hur andra gör men jag gick från att fakturera via coolcompany till att börja jobba med LOPPI istället när jag flyttade över till deras portal. Var toppbloggare på en annan portal innan. Kram <3

  1. Julia

    Hej!
    Jag har en liten fundering kring varför ert hus tar så lång tid att fördigställas? Fruvidecarlssons familj tex har ju också byggt hus men deras gick ju väldigt mycket snabbare än för er! Kram ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är olika från husleverantör till husleverantör. Vi har Myresjöhus och då tar det kanske lite längre tid än för deras leverantör, kram <3

  2. Jeanine Bennerdt Hammer

    Hur långt gången var du när du berättade att du var gravid? Jag är gravid igen efter missfallet förra månaden, och vill såå gärna berätta för alla. Tycker det är så svårt att blogga när allt jag tänker på är graviditeten, men det kan jag inte skriva om. 😒

  3. Emilia

    Jag undrar om ni gick steg 2 på babysim med Jason? Vill minnas att ni gick första 🙂 vi gick första i våras. Hade svårt att bestämma om vi skulle fortsätta nu eller inte,men valde tillsut att inte, att vi kände oss nöjda med första steget. 🙂 ska ni gå på sim med bebis tror ni? Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej vi fortsatte inte för vi kände att vi fick det vi behövde av första steget 🙂 <3 och att han fick det mest grundläggande eller vad man ska säga. Så får han börja simskola längre fram istället när han är lite större 🙂 vi kommer säkert gå med bebisen en termin iallafall, kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, jag menar att F ska få alla mina föräldradagar utom dom jag måste ta ut och vara pappaledig i runt ett år 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish