Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

Mina gravidproblem

– Finnar runt munnen (preciiis som förra graviditeten..). Hade klarat mig fram tills nu men igår vaknade jag med tre stycken stora och onda. Ni vet sådana där riktiga hormonfinnar. Hoppas det går över så att det inte blir lika illa som när jag väntade Jason. Det är ju såklart inte hela världen men ni som har haft dålig hy eller finnar i perioder vet att det känns jobbigt.

– Svullna ben och fötter. Detta har dock blivit lite bättre sedan förra veckan så jag hoppas att det fortsätter mot det bättre igen. Många av er skrev att det kan ha med värmen att göra och det hoppas jag på att det har.

– Risigt hår. Som jag skrev tidigare. Det känns dock sååå mycket bättre efter mitt frisörbesök som tur är.

– Kissnödig hela tiden. Kan seriöst kissa var femte minut om jag bara skulle sätta mig på toaletten så ofta, haha..

– Ömma bröst. Det kom lite i början men försvann och nu är dom plötsligt JÄTTEömma igen. Gör såå ont att bara snudda vid dom.

– Kan spy lite i munnen när som helst. Och sedan svälja det igen. Mysigt va? Jag mår fortfarande illa om kvällarna och då kan detta hända. Jag är dock ändå tacksam över att jag inte mår illa dygnet runt och kräks upp allt jag äter. Det jag ”lider av” nu är överkomligt jämfört med hur det var i början.

Vad har ni för krämpor och ”problem”? Berätta gärna =) Det är alltid kul att ventilera tankar och jobbigheter med andra preggos när man själv är gravid. Kram!

12306029-10208084786818781-1642438006-n12170530-10207842263395847-1237794692-n

Gravid i vecka 40 med Jason =) Han föddes någon/några dagar senare.

Kommentarer

  1. Flisan

    Jag har sån otrolig halsbränna!! Främst kvällstid, och gärna värvat med lite illamående..
    Kan också kissa jämt, tar liksom aldrig slut, haha.
    Och för att inte tala om mina sjukt ömma bröst, jag kan typ inte göra nånting utan att känna av dom.
    Sen så har jag börjat sova så otroligt dåligt om nätterna (är bara i första trimestern), är jättetrött på kvällen men när jag lagt mig för att sova så piggnar jag till. Om jag däremot somnar så sover jag som en stock. .

  2. Mimmie

    När kag var gravid med sonen så mådde jag kanon förutom foglossning men det var hanterbart. Denna graviditeten är heelt annorlunda! Är gravid i vecka 13 och mår sådär. Trött konstant, kräker, huvudvärk och brösten ömmar så fruktansvärt 😐 Men förhoppningsvis så vänder det snart 😂✊

    Kram på dig!

  3. Sarah

    Jag har också fått finnar, det hade jag inte med min första. Får riktiga berg men jag får dom liksom på kinderna typ precis där det går in om du förstår vad jag menar? 😅
    Mina bröst, de ömmar som fan det har också kommit tillbaka.
    Skulle lätt kunna sitta på toa och kissa 24/7 trots att jag inte ens dricker nåt!
    Får ont i svanskotan så fort jag sitter längre ön en minut. Att ligga på rygg är döden hela nedre ryggen låser sig 😩
    Men! Jagkände första sparken häromdan och min man kände igår trots att moderkakan ligger i framvägg blir nog en jättebebis 😳
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig 🙂 <3 så skönt att veta att man inte är ensam om allt jobbigt, haha <3 Hihi så spännande med en stor bebis 😀 KRAM

  4. Frida

    Jag är i vecka 35 nu och jobbar 100% på kontor och att sitta ner i 8 timmar klarar inte min rygg just nu, Händer och fötter är svullna och det gör ont nästan 24 timmar om dygnet nu. Har två veckor kvar att jobba sen går jag hem på mammaledighet men dessa 2 veckor känns så kämpiga just nu. (L)

  5. Anette

    Jag har, precis som förra gången, extremt illamående dygnet runt. Oerhört frustrerande att må så dåligt! Samvetet får sig en törn nästan varje dag då jag inte orkar med att umgås med min dotter mer än korta stunder åt gången.

    Jag hoppas så klart att det ska ge med sig, men förra gången kräktes jag och mådde ordentligt illa till v.38.

    Det är svårt att njuta av graviditeten, och jag känner mig så otillräcklig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår verkligen dig <3 fina du!! Skickar massor med kramar! Vet precis hur det är men tro mig att du inte är det. Du är mer än tillräcklig och du gör ditt bästa. Det räcker <3 stor kram!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish