Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Om mig

Hur gammal är du? 22 år. Men känner mig som 35 kanske, hehe. Vet inte varför men har alltid trott att jag är äldre än jag är.
När vaknade du idag? Jag vaknar oftast när Jason vaknar men oftast får jag sova kvar en stund medan F gör i ordning frukost och så.. Jätteskönt och välbehövligt nu när jag är så otroligt trött oftast..=)
Vad åt du till frukost? Jag åt två knäckebröd med smak av rosmarin och soltorkade tomater med färskost dill och gurka + örtsalt. En kopp té också.
Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Våra filtar som vi har i soffan tvättar jag typ en gång i veckan (haha, dom blir äckliga så snabbt då hundarna hårar, Jason kladdar osv), jag har storlek 38 på converse fast jag har 40 i alla andra skor och jag är fortfarande rädd för mörkret.
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Jag är nog ganska nöjd med det mesta faktiskt. Jag är bra som jag är. Är dock missnöjd med mina tänder (har två snea hörntänder på överkäken) och väntar på tandställning som ni kanske vet. Tråkigt nog verkar det vara så lång kötid här i Umeå så har fortfarande inte blivit erbjuden att få påbörja processen. Men jag väntar med spänning.
Något du ogillar hos andra? Folk som mobbar och hånar andra för att må bättre själva. Förstår inte och har aldrig förstått hur man kan skada och såra andra medvetet.
Vad är du tacksam över? Jag är tacksam över allt som livet ger och har givit mig. Känner tacksamhet varje dag för min familj och mina vänner. Att jag har fått en frisk son som ger så mycket lycka varje dag. Att vi har råd med mat på bordet och att vi får vakna varje morgon utan rädsla eller oro för något. Får en klump i magen när jag tänker på hur många som inte har det så framförallt i andra länder där det är oroligt.
Vad har du gjort idag? Detta inlägg är tidsinställt men när det kommer upp har jag nog precis fixat naglarna =)
Vilken film såg du senast? Vi kollar mycket på barnfilmer här hemma så det var nog en sådan, haha.
Är du besatt av någonting? Citronvatten! Sååå gott.
Beskriv en perfekt morgon : Jag får sovmorgon och får sova kvar tills jag vaknar av mig själv medan F tar Jason. Får ta en lång dusch i lugn och ro och göra mig i ordning och får sedan äta det jag är mest sugen på till frukost. En morgon utan stress eller några måsten.
Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Hemma i soffan.
Vad lyssnar du på just nu? Ingenting. Det är lugnt och tyst omkring.
Hur går du helst klädd? Hemma vill jag bara ha morgonrock eller myskläder. Annars gillar jag sköna kläder också. Så vad som helst som är skönt men ändå ser okej ut.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska helt klart. Kan få ett infall och börja städa hela lägenheten typ vid 01.00.. På morgonen är jag en zombie.
Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska. Har alltid haft MVG i det typ.
Vad köpte du senast? Jag köpte tvättmedel, hehe.
Vad har du i dina fickor? Oftast ingenting för jag har väldigt sällan fickor på mina kläder. Men ja, om jag har fickor så ligger min mobil oftast där.
Vilken är din favoritaffär? H&M och Ica Maxi (kan gå runt där i timmar)
Vilka smeknamn har du? Gabbi bara typ =)
Vilka är dina största svagheter? Att jag typ alltid är stressad för något.

20885019_10213853320988530_1128703520_n

Kommentarer

  1. Profilbild
    Linnea

    Tips: handla på Coop istället. Jag brukade handla på Maxi men upptäckte att Coop har mycket bättre och större utbud på vegoprodukter samt väldigt mycket ekologiskt! Sen har de i överlag mycket mer att välja på än Maxi! Och det ligger väl nära ert hus 🙂

  2. Profilbild
    Louise

    Älskar att din favvo affär är ica maxi 😂 Älskar också ica maxi. Ja man tror att du är äldre för du är så jäkla driven & har kommit så långt i livet. När ja va 22 gjorde jag inte annat än festa, jobba & hängde med kompisar. Noll drömmar & visioner.

  3. Profilbild
    sofie

    Känner så väl igen mig med vilken film du såg senast.. samma när man kikar i tv-tablån efter att barnen har lagt sig och kommer på sig själv att sätta på sitt favoritbarnprogram 😂 livet som förälder haha.

  4. Profilbild
    Jamie

    Hej Gabriella! Tack för en så mysig blogg, älskar känslan man får när läser dina inlägg ❤ Jag har en liten fråga som du kanske vill svara på. Det är nämligen så att jag precis som du alltid älskat att skriva, och även rita. Så för någon dag sedan fick jag idén att skriva och illustrera en barnbok! Därför håller jag nu på att samla inspiration till en bra berättelse. Vad tycker du om att läsa för typ av böcker för Jason? Vilka berättelser/budskap fastnar er familj för? 😊
    Kramar Jamie

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du <3 så snäll du är!! 🙂 <3 Jason älskar "bebbe är arg" och "bebbe pussar". Dom läser vi gång på gång på gång 🙂 i princip dom enda böckerna han läser just nu, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish