Gabriella Joss Gabriella Joss
Gravid med bebis nummer tvåOkategoriserade

Gravid i vecka 19 med lillasyskon

Nu är vi ju inne i vecka 19 och på fredag går vi in i vecka 20. Dags för veckans ”vecko-uppdatering” innan veckan är över. F har fått känna massor med sparkar och bebisen är mest aktiv under kvällstid. Ibland känner man riktigt hårda sparkar nu och det är så himla roligt. När jag ligger på rygg så syns magen mycket nu. Ska försöka fota åt er nu framöver. Morgon/kvällsmagen är ungefär lika stor nu också! Tidigare har den varit större på kvällarna och betydligt mindre på morgonen. Känner mig mer och mer gravid ”på riktigt” i kroppen.

Barnets utveckling. Nu kan fostret knäppa sina händer.Fostret är nu ungefär 22 centimeter långt, väger runt 280 gram och kan knäppa sina händer. … Bakom anlagen för mjölktänderna finns nu även anlagen för de permanenta tänderna som barnet ska få senare i barndomen.

I gravidkroppen: Nu kan det gå att känna livmodern under naveln om du eller barnmorskan trycker försiktigt med handen. Livmodern är ungefär lika stor som huvudet på ett nyfött barn.

Såhär såg magen ut i vecka 19 när jag väntade Jason:

170 11267714-10206688432390793-1540064992-n

Hur magen ser ut i vecka 19 kan ni ju se på bilderna jag lagt ut nu i dagarna =)

Kommentarer

  1. Maria

    Hej!
    Skriver du inte om bebisens utveckling 1v i förväg?
    Jag är också gravid och dina symptom för v 19, står på min app i v 20…
    Minns att jag har tänkt på det förut när du skrivit

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej jag tror inte det :/ just detta blev jag tveksam på då jag tog det från internet men annars kopierar jag bara veckan jag är i i appen och det har alltid varit rätt vecka!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish