Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon finaste ni!

Hur mår ni? Vi mår toppen och hade en så himla fin dag igår med vänner. Idag är det dags för en dag som jag har längtat efter så otroligt mycket. Nämligen min ”egendag” och gud så jag ska njuta. Jag älskar att vara med Jason om dagarna men just idag hade jag lyckats få tid för både nagelfix och frisörbesök och så har jag lite ärenden att ordna på stan som jag ska passa på att beta av (bland annat ett besök på banken, posta lite papper, springa förbi vårdcentralen och ta ett blodsockerprov osv) så Jasons farmor erbjöd sig att ha honom hela dagen lång. Det är inte allt för ofta vi har barnvakt som ni vet så det är lyx att få till det lite då och då =) Har ni barnvakt ofta till era små? 

Förresten! Verkar som att visa av era kommentarer inte kommer fram när ni skriver. Ska kolla upp med LOPPI vad det kan vara. Har fått ett par mail om att era kommentarer inte syns i kommentarsfältet efter att jag har publicerat dagens kommentarer och så ska det ju inte vara såklart. Uppdaterar er!

Önskar er en härlig dag! Stor kram <3

20863756_10213852047076683_2127725053_n

Barnen pysslade inne med kottar och sytråd + ritade lite =)

20864160_10213852047276688_1871753005_n-1

Vi kollade på hästar!

20864649_10213852047036682_1121871520_n

Och åt goda mackor med sallad och röra till.

20864097_10213852047316689_1058340563_n

Jason älskar verkligen lilla Elsie och håller henne i handen direkt han får ett tillfälle. Och kramar henne och följer efter henne hela tiden och vill göra samma sak som hon. <3

20863864_10213852047116684_69885429_n

Åka lite kärra =)

20864047_10213852047236687_1671583390_n

Och denna är sååå god! Både jag och Tove älskar den. Jag föredrar sådana här former av kaffe om jag ska dricka det över huvud taget.

20891532_10213852047156685_487462709_n

Finaste tjejerna!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Lisa

    Vet inte vad som räknas som ofta men slår man ut det blir det nog iaf 1 gång varannan månad och då inklusive övernattning. Min son älskar mormor och morfar och vissa gånger vi är där och hälsa på så vill han vara kvar med och då får han självklart det. Tycker det är så fint att se hur trygg han är där. Sen är det väldigt skönt med egentid ibland även om man inte gör något speciellt iaf jag orkar vara en bättre mamma då. Min son är 2.5 år och jag är gravid med nr2 nu i v 32 så avlastning i slutet behövs verkligen. När det blir dags att föda har jag ingen stress över att vara ifrån honom utan vet att han har det kanon. Klart man saknar och längtar men det är bra.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Låter ju jättebra tycker jag 🙂 <3 så fint! Och du har helt rätt i att man blir en bättre mamma efteråt. Man får sådan ork och kraft. Skönt <3 stor kram och lycka till när det är dags, kram!

  2. Profilbild
    Emma

    Vi har haft barnvakt i akuta lägen. Aldrig för nöjesskull ännu…
    akuta fall är jobbrelaterat och går nog fortfarande att räkna på att fingrar +- några.
    Det har dock varit FANTASTISKA timmar att få vara allt utom mamma i 5-6 h men ändå veta att man ska snart hem till den finaste ängeln! Tycker även att det stärkt sonen mycket med att vara med både vänner och släkt som barnvakt. (Endast de jag litar på till en miljard)

    Men, man ska alltid göra det som familjen tycker känns bäst!

  3. Profilbild
    Evelina

    Hej!

    Vad skönt med lite egentid en dag 🙂 ❤

    Du, jag är så nyfiken på hur du lägger upp jobb timmar och sådant (när du jobbar, vad gör Jason då, etc) för jag jobbar också hemifrån 50% och försöker pussla ihop timmarna varje dag! Går upp 0445 för att hinna jobba lite innan min son vaknar och sen på kvällen. Men är gravid i vecka 12 och mår skiiiit dåligt och orkar knappt med någonting. Plus att man är hemma med en vild 16 månaders!! Puh..

    Kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja verkligen <3 Jag försöker klämma in det lite där det finns tid. Är jag hemma på dagen när han sover så jobbar jag alltid då. Annars är det mest kvällarna som gäller. Då sitter jag med det direkt han har somnat och flera timmar framåt. F brukar ordna allt hemma då (jag pysslar ju på med allt här hemma under dagtid så det är inte mer än rätt, hehe) och plocka undan efter middagen, städa iordning, gå ut med hundar osv. På morgonen tar jag kanske en halvtimme också. Men inte mer än så. Utan det är kvällarna som är jobb jobb jobb för mig. Åååh förstår precis <3 vet hur det är. Grym du är som kämpar på!! <3 <3 hoppas verkligen du får må bättre snart. 🙁 vet exakt hur det är.. KRAM

      1. Profilbild
        Evelina

        Hej men gud tack för svar!

        Tycker du inte det är jobbigt att alltid jobba på kvällen? Fast du är hemma? Min sambo jobbar 7-4 och jag avundas honom ibland som verkligen kan släppa jobbet när han väl är hemma liksom 😉 haha samtidigt så är jag tacksam som kan ha min lilla son hemma så länge det passar oss liksom 🙂

        Skönt att du verkar må bättre nu, ger mig hopp också 😍 kram

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Jo, det tycker jag 🙂 <3 det ÄR jobbigt men jag måste göra det för att annars funkar inte vår vardag tyvärr 🙁 <3 kan inte jobba när Jason är vaken för då är allt fokus på honom om inte F är hemma. Man får kämpa på och ja som du säger så är det så tacksamt att man kan ha sin lilla hemma <3 stor kram och ja jag hoppas verkligen det blir bra för dig snart med. Underlättar så mycket att slippa må sådär 🙁 kram <3

  4. Profilbild
    Katarina

    Hej,
    Var bara försiktig även om denna kaffe kan tyckas god så innehåller den ganska mycket koffein. Fråga om det inte står på kaffemuggen. Varför jag skriver det till dig är för att jag vet att koffein i stora mängder är inte bra för fostret. Kan orsaka missfall. Vill verkligen inte skrämma dig men fråga din barnmorska eller någon annan som vet. Ha de fint 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Oroa dig inte för mig. Dricker typ max två koppar kaffe i veckan och då är det sjukt mycket mjölk i kaffet dessutom 🙂 men tack för omtanken!

  5. Profilbild
    S

    Ja vi har ofta ”barnvakt” eller vad man ska kalla det! Vår 1,5 åring älskar att vara hos både mormor o farmor och då brukar jag passa på att handla eller liknande. Tack vare att han är hos dem lite då och då i vardagen så har de en så fin och nära relation vilket jag inte tror de skulle haft på samma sätt annars 🙂 Ser verkligen ingen prestige i att ”sällan lämna bort” sitt barn ibland, det gör dem bara gott att kunna känna trygghet hos fler än bara mamma o pappa.

  6. Profilbild
    Sanna

    Vi har barnvakt än idag en gång i månaden. Har haft det sen sonen varit nyfödd och det gör så mycket att vi får ladda batterierna just då och även rå om varandra.

      1. Profilbild
        Sanna

        Ja verkligen är det de. Fredagkväll till söndag förmiddag har vi barnvakt varje månad 🙂 Visst saknar man sitt barn men egen tid för LAS ör viktigt för att vi ska kunna hålla ihop 🙂

  7. Profilbild
    Tove

    Vi har inte heller barnvakt så himla ofta! Min sambo (numera blivande man) är från Kurdistan och har familjen där och min mamma har Frozen Shoulder så vi har inte så många alternativ tyvärr men det går rätt bra ändå! Vi har inte känt ett superstort behov heller men det är klart att det alltid är roligt med lite barnvakt så man får egentid!❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish