Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade du

Mamma älskar dig så mycket att det gör ont. Kan inte förstå att du är min son. Att du har legat i min mage och att du nu är så stor och så klok. Herregud vad det har hänt mycket på två år och jag ser fram emot att få se dig utvecklas och följa din resa genom livet. Jag kommer alltid att stå bakom dig, stötta dig och älska dig. Hålla din hand och vara ditt stöd. Jag har aldrig älskat som sedan jag fick dig. Du är så självklar och jag kan knappt förstå vad vi gjorde innan dig. Du lär mig saker varje dag och jag inspireras av att se dig leva och vara så lycklig och glad på livet. Du upptäcker och förstår nya saker varje dag och jag är evigt tacksam över att få ta del av allt detta från första parkett.

Min solstråle, min skatt, mitt liv och mitt allt. Det är läskigt att känna så mycket kärlek. Min värsta mardröm är att något ont ska hända dig eller att jag ska förlora dig. Hade jag fått önska så hade du fått vara en bebis för alltid så att jag hade kunnat bära runt dig och skydda dig hos mig resten av livet, haha.. Men det går ju såklart inte. Tack för att du är just DU Jason. Jag hade inte kunnat önska mer än att få vara din mamma och du kommer alltid att vara min största anledning till att göra allt jag gör. Allt jag gör är för dig och så länge du är lycklig så kommer jag alltid att vara lycklig. Hoppas att jag alltid kan ge dig det du förtjänar och hoppas att du får se tillbaka på en trygg och lycklig barndom och uppväxt. Jag och din pappa kommer alltid att göra vårt bästa för att det ska vara så. Du är allt! Och tack för att du kom och visade oss vad kärlek är. Vi älskar dig för alltid och oavsett vad <3

Sandra_Rogers_Photography_(62)

Foto: Sandra Rogers

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish