Gabriella Joss Gabriella Joss
Gravid med bebis nummer tvåOkategoriserade

Gravid just nu

– Det börjar redan kännas tungt. Låter kanske jättelarvigt men kroppen är inte alls lika stark som när jag väntade Jason. Det känns av i ryggen och det är jobbigare att röra sig över huvud taget. Känner mig mer matt och trött. Någon annan som känner igen sig?

– Alltså jag flåsar så det är inte klokt! F började skratta så mycket under en av våra kvällspromenader här om dagen. Jag kan typ inte ens gå i normal takt utan att bli helt flåsig och andfådd. Och när jag går i trapporna här hemma i trapphuset så låter jag som att jag har sprungit 10 mil typ, haha =)

– Jag känner bebis allt mer nu. Det blir större och tydligare rörelser. Det måste vara bland det bästa och finaste med att vara gravid – att få känna det lilla barnet där inne. Det är så stort att det är någon där inne som ligger och sparkar och buffar. Ett helt nytt litet liv som skapas.

– Jag längtar efter RUL nu så det skriker om det. Jag vill se den lilla! Jag är orolig att något inte ska se bra ut men är mest SÅ taggad på att få se den lilla och kanske till och med få veta om det är en pojke eller flicka i magen. Bara känslan av att få säga ”du ska få en lillebror/lillasyster” till Jason istället för att säga ”lillasyskon” kommer att vara så häftig.

– Jason har börjat visa mer intresse för magen. Den blir ju allt större och man märker att han tycker att det är spännande. Han petar på min navel och vill känna på magen ibland. Jag tror inte att han är så medveten ännu men förhoppningsvis kanske han hinner bli det innan det är dags för förlossningen.

– Jag vill boa inför bebis ankomst och det gör mig så ledsen att vi bor som vi bor. Som gravid så hamnar man verkligen i en fas där man vill pyssla på och göra i ordning hemma (jag gör det iallafall) och det känns svårt nu när vi hyr i andrahand i väntan på huset. Jag får trösta mig med att vi får flytta in i vårt hem när bebis är runt två månader.

– Precis som under förra graviditeten blir jag såååå brun i solen! Det räcker med fem minuter ute så får jag lite ny färg. Det tycker jag är lite lyxigt, haha 😉

20472101_10213836582490078_133597176_n

Kommentarer

  1. Jennie

    Järnbrist/anemi, kolla upp det! Låter som det på dina symptom. Lätt åtgärdat och du behöver inte flåsa lika mycket.

  2. Maria

    Är det där mamma kläder eller kan du fortfarande ha dina vänliga? Jätte fint iallafall vart är klänningen ifrån? 😊

  3. Stephanie

    Hej Gabriella!
    Jag såg din ”Instastory” och reagerade på meningen du skrev där, och blev därför lite nyfiken: jag har lagt märke till att när du skriver ordet ”direkt” i en mening så tappas ”när” före detta. Exempel: ”jag går på toaletten direkt jag vaknar”, eller som på Instastory ”vad händer direkt jag går i en trapp…”, är det något dialektalt/beroende på område eller väljer du medvetet att inte skriva med ordet ”när” som i ”direkt _när_ vi kom hem bytte jag kläder”? För mig blir det totalstopp i huvudet när jag läser det utan ”när” och vill gärna höra hur du resonerar. Eller är det så att det är j a g som har fel som skriver ”när”? 😂 Trevlig kväll!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det kanske är något som har med dialekt att göra ändå 😀 jag skriver alltid så 😉 Kul att du la märke till det! Kram kram fina du <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish