Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett nytt kapitel

Inlägget är i ett samarbete med Polarn O. Pyret

Detta samarbete är jag så otroligt glad över! När Jason var tre månader gammal så fick han sin första vinteroverall från Polarn O. pyret av min mamma. Jag blev så himla nöjd med kvaliteten och att overallen verkligen höll Jason varm trots att vi här i norr kan ha riktigt kalla vintrar. Overallen har vi sparat till bebis nummer två också bara för att den var SÅ himla bra. Jag har dock dragit mig lite från att köpa t-shirts och brallor från Polarn O. Pyret då jag har upplevt att plaggen är lite svårmatchade men nu blir det ändring på det =)

Polarn O. Pyret kommer nu under hösten att släppa massor med nya kläder i nya färger och nya modeller! Hur kul är inte det!? Jag har fastnat stenhårt för flera av dom fina plaggen och bland annat så kommer klassikerna i röda och blå ränder nu att få sällskap av lite grått. Tycker att det randiga i kombination med det grå är så fint. Längtar tills jag får visa er det setet!

Sandra_Rogers_Photography_(64)Sandra_Rogers_Photography_(83)Sandra_Rogers_Photography_(104)

Sandra_Rogers_Photography_(91)

Visst är dessa byxor så himla tuffa? Tycker att dom är skitsnygga och passar perfekt nu i höst.

Sandra_Rogers_Photography_(101) Sandra_Rogers_Photography_(102)

Jag tycker att det viktigaste med barnkläder är att dom är kvalitativa och går att leka i. Det ska vara skönt för ens barn att ha på sig kläderna och det ska inte klämma åt eller göra att dom inte kan röra sig fritt. Jag älskar att Polarn O. Pyret har tänkt till och skapat plagg av samma kvalitet och funktion som tidigare men lagt mer fokus på mode. I dom nya kollektionerna kommer massor av nya färgval vilket gör det enklare att matcha med det Jason redan har i garderoben. Materialen kommer att vara uppgraderade men kvaliteten förblir densamma.

Sandra_Rogers_Photography_(110) Sandra_Rogers_Photography_(119)

Det jag också gillar lite extra med just Polarn O. Pyret är att dom tänker långsiktigt och medvetet. Dom har tillverkat kläder sedan 1970 och kläderna är nu extra anpassade efter vårt nordiska klimat. År 2020 ska allt material som används vara 100% hållbart – det är Polarns vision! Och hur bra är inte det!? =)

Sandra_Rogers_Photography_(77)

Sandra_Rogers_Photography_(99)Sandra_Rogers_Photography_(95)

Alla bilder i inlägget är tagna av fantastiska Sandra Rogers. 

Inlägget är i ett samarbete med Polarn O. Pyret

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag trivs inte med att le med tänderna på bild alls just för att jag inte gillar mina tänder. Har två snea hörntänder på överkäken som jag inte gillar. Inväntar tandställning så hoppas tandläkaren hör av sig snart 🙂 kram

  1. Isabella

    Åhh Vilka fina bilder! Vad stor Jason har blivit, han har blivit ett barn o ingen bebis, o det är så kul att jag har följt dig ända sen du börja med din blogg, hoppas att ni har det bra, kram ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur! Han är verkligen ett barn nu och speciellt med sin nya frisyr, haha 😉 tack snälla du för så fina ord <3 <3 blir så glad!! KRAM <3

  2. Emelie

    Älskar också pop kläder och har en hel del till mina flickor och plus i kanten för den ställbara resåren i deras leggings. Dock blev jag lite besviken på nysläppet då jag gillar färgglatt och mönster och tyckte dom gjort färger som liknar barnkläder man kan köpa överallt. Jag har köpt pop just för de unika färgerna och mönsterna.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish