Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Högt och lågt

– Jag älskar måndagar för att jag har mycket kul att läsa hos bloggarna jag följer dom dagarna. Jag varken bloggar eller läser andra bloggar på helgerna så måndagskvällarna är alltid lite extra härliga just för att alla mina favvobloggare oftast har uppdaterat en del under helgen. Blir som en stor godispåse av inlägg att inspireras av =)

– TUSEN tack till alla er som har skickat mail om att gästblogga hos mig om ätstörningar och alla andra viktiga ämnen. Ska gå igenom era mail nu i veckan och välja ut några. Har läst litegrann redan och jag blir så himla berörd av er alla och era historier. Ni är helt fantastiska och så otroligt starka och jag ser upp till varenda en av er.

– I år köper vi en begagnad overall till Jason. Han växer så snabbt och det känns onödigt att lägga ut så mycket pengar på en ny samtidigt som det såklart är viktigt att den är av bra kvalitet och varm (vi har riktigt kalla vintrar här uppe i Umeå). Har pratat med en annan mamma redan och vi ska köpa hennes sons gamla. Blir perfekt!

– Är det en pojke eller en flicka i magen? Är bebisen frisk? Nu när RUL börjar närma sig med stormsteg så kommer alla dessa frågor mer och mer och jag hoppas verkligen att allt ser bra ut där inne. Ibland känner jag att jag inte kan hålla mig och att jag vill boka in ett ultraljud NU (det finns tider inom någon dag om man bokar privat här i Umeå) men håller mig lite ändå. Nu är det trots allt inte alls länge kvar.

– Igår köpte jag gula kvisttomater. Har aldrig ens vetat om att det finns så det kändes jättekul, haha.. 😉 Har köpt gula små tomater förr men inte så pass stora.

– På tal om tomater så är min favoritfrukost just nu fröknäcke med färskost, TOMATER och massor med örtsalt. Vill äta det hela tiden och helst även till mellis och kvällsfika..

– Nästa vecka ska Jason ha en heldag med sin farmor och jag ska passa på att göra bort ärenden samt även lyxa till det med både nagelfix och frisörbesök. Vi har inte haft barnvakt allt för ofta (väldigt sällan till och med..) så jag ser fram emot den dagen nästan lite oförskämt mycket. Bara lite lyx helt för mig själv. Brukar ju annars ta med mig Jason överallt så det ska bli härligt med lite egentid sådär mitt i veckan.

– Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade beställt hem mer stickers till barnens framtida rum samt lekrum? Har helt glömt bort att visa dom för er. Visst är dom fina!? Vi har även kvar fler stickers sedan tidigare också och det kommer att bli så fint.. Om lite mer än ett halvår så får jag sätta upp dessa på väggarna.. Längtar så.

20645667_10213777214245909_2001872362_n

Fint va!? Luftballongerna och djuren är ljuvliga.. <3

Kommentarer

  1. Bea

    Hej fina du!
    Har kollat på dessa stickers flera ggr men velat fram och tillbaka då vi också är inne på att bygga hus och väntar på tomtsläpp nu i höst. Sitter dom hårt fast på tapeten eller går det ta bort dom utan att det blir fult? 😊
    Stor kram 🌸

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så spännande! 🙂 Har inte haft dom på tapet utan bara på målad vägg så vet tyvärr inte. Men det står att det ska gå att flytta dom lätt från tapet med, kram <3

  2. Anna s

    Hej fina vart är din brun vita kappa du har på bilden här med magen i svart playsout vill du länka länken iaåfall vart den är ifrån kram 💞

  3. Louise

    Det finns ju listor på nätet där man kan jämföra olika symtom för att se vilket kön barnet har. Typ sug på surt tyder på en flicka och salt på en pojke. Hade vart kul om du skrev en sådan och sen ser om det stämde. 😉

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Självklart hade jag älskat mitt barn iallafall men själva reaktionen vet jag faktiskt inte så mycket om just nu. Svårt att föreställa sig. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish