Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hudvård för dom små

Fick en fråga om vad vi använder för produkter på Jason i duschen och det var väldigt länge vi enbart använde vatten men nu när han är så aktiv ute och smutsar ner sig så blir det svårt att få bort allt smuts på det viset. Dessa produkter kändes därför perfekta för oss och nu har vi använt dom under flera månaders tid. Jättenöjd med dom och dom känns naturliga och bra och doftar inte alls.

20614574_10213751313398404_1245532421_n20624585_10213751313358403_2135315715_n

Kommentarer

  1. Charlotte

    De använder vi ocksä. Bodylotionen är också otroligt bra, visserligen rinnig men de blir väldigt lena. Gillar hela serien de har faktiskt.

  2. Hanna

    Jag undrar en sak som kanske flera föräldrar nån gång undrar, och det är varför vi enbart nästa än har parfymfritt till våra bebisar i Sverige?? Även jag såklart.
    När man kommer till ett annat land så doftar babysalva, schampo, babytvål, våtservetter och blöjor oftast milt parfymerat och faktist gott! Och det står även på dem produkterna att dem är allergitestade osv.

    Ok ett faktum är att i Sverige har barn nog mycket mer allergier och hudproblem än i andra länder.

    Jag har börja fundera på om det faktist kan vara så att dessa produkter i Sverige är så syntetiska och fullproppade med en massa kemikalier istället, och att allt är lite för sterilt för barnen.
    Det sägs ju att barn som tex bor på en bondgård, jämfört med barn som bor helt nytt typ inne i stan, att stads barnen så får lättare allergier!

    Vad tror/tycker ni?
    Kram till dig gabbi❤️❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Oj, jag vet faktiskt inte. Jag ser doftfritt som en självklarhet till så små barn då dom har så känslig och ”oförstörd” hy.. 🙂 Det känns snällast och mildast. Tänker att dom blir utsatta för så mycket kemikalier och starka dofter ändå av allt annat runt omkring. Jag vet faktiskt inte varför det är så men någon annan kanske har bättre svar på det? Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish