Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Familjefavoriten

Inlägget är i ett samarbete med Viaplay

Jag blev så himla glad när jag fick veta att jag skulle få göra detta samarbete med Viaplay. Viaplay har vi haft här hemma så länge jag kan minnas och jag älskar utbudet av filmer och serier. Dom har verkligen något som passar hela familjen och det är kul att dom får in så mycket nytt hela tiden! =) Jasons favorit just nu är ”husdjurens hemliga liv” och den har han kollat på heeela sommaren om och om igen. Måste erkänna att även vi föräldrar tycker att den är himla bra 😉

Jag vill idag tipsa er om att ni just nu kan få en fri månad om ni skaffar en användarprofil hos Viaplay. Det är enkelt och går fort och ni får testa på hela deras utbud helt fritt i en månad. Så himla bra ju! Det bästa med Viaplay är att man kan se det var man än är så ni som fortfarande har semester kan ju nyttja det till max i bilen eller i stugan. Jag gillar verkligen att man kan ladda ner innehåll offline. Då kan man ju till och med kika utomlands eller på flyget.

Tryck HÄR för att komma till kampanjen! =) Kram på er!

20068125_10213529706298365_453018685_n 20068220_10213529707298390_1148928967_n

 

Kommentarer

  1. Kajsa

    Fick två månader gratis via tele2. Det bästa med Viaplay är ju helt klart att Doktor Mc Stuffins finns där haha. Barnen blev så besvikna när den försvann från SVT-play.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har ingen beige 🙂 kanske är Toves du menar om du tänker på min bild på instagram? Den är från Ralph Lauren tror jag, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish