Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer tvåSkönhet

Risig i håret

Sedan jag plussade så har jag känt mig så risig i håret. Det är graviditeten som spökar helt klart. Har hört om så många som upplever tjockare och finare hår under sina graviditeter men mitt är torrt och fnasigt och slutar inte vara frissigt oavsett hur mycket fukt jag tillför, om jag lockar det, plattar det, har i inpackning i 20 minuter, provar olika oljor osv.. Någon som sitter på ett supertips och varit med om samma sak? Mitt hår har också gått av på flera ställen sedan jag blev gravid.. Speciellt i luggen. Typ som det gjorde när jag drog ner på amningen. Fattar ingenting, haha..

17858092_10212567179595799_1387021466_n

Den 16e augusti ska jag till frisören igen och byta ut allt löshår till lite mörkare toner, färga håret mörkare och klippa igenom det. Längtar ihjäl mig! Och blir skönt att ha fint och fräscht hår inför Barcelonaresan som väntar dagen efter det =)

Kommentarer

  1. Amanda

    Jag blev också otroligt torri håret under graviditeten, började använda en fuktkräm som jag avgudar!

    Denna är för torrt hår:
    https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwarzkopf-bonacure-moisture-kick-beauty-balm-1

    Denna är för färgat, torrt hår och innehåller även värmeskydd! :
    https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwarzkopf-bonacure-color-freeze-cc-cream-150ml

    Jag använder den sistnämnda och är väldigt nöjd! Kan varmt rekommendera dom 😊 Finns ju hela serier med schampo, balsam och inpackning!

  2. Ekot

    Prova att klippa håret rejält och låt det slippa styleing och bara vara naturligt ett tag? Milt schampo utan SLS brukar det stabilisera sig. Spar. Tid och pengar också..

  3. Caroline

    Jag har hört att om bebisen tar skönheten från sin mamma är det en flicka 🙂 och med det menar jag inte att du inte är en skönhet längre haha utan om man får mycket finnar, sämre hår osv. så är det en flicka. En myt som alla andra metoder för att ta reda på kön såklart men lite roligt ändå.

  4. Fennie

    Jag använder mig utav en hårmask som är helt fantastisk!! Är ju blond, och mitt hår gick av för ett tag sedan, och denna hårmask har verkligen tagit mig tillbaka! Håret växer så det knakar o blir sååå tjockt!!😍😍

  5. Andrea

    Mitt hår har också fått totalfnatt nu när jag är gravid. Kändes helt sprött och ofräscht bara :(. Hade i inpackningar och olika hårprodukter men tyckte inget hjälpte. Blev less på det så gick till frisören och bad henne klippa av mycket, 15cm!! Men efter det så har det blivit bra faktiskt. Inte alls känns torrt och räligt. Så jag behövde verkligen bli av med det ”gamla” :).
    Hoppas du på något sätt också kan känna att det blir fräscht och normalt igen! Kramis. Tycker om din blogg väldig mycket!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men åh så typiskt :/ men så skönt att du fick ordning på det efter klippningen 🙂 Kanske det jag behöver också. Tack fina du och stor kram <3

  6. Louise

    Du kanske har skrivit om det men hur tänkte du göra med amningen med Jason när nästa lilla pyre kommer? Jag och min man ska börja försöka bli gravida med ett syskon, så är mest nyfiken på hur tankarna går hos er ang det? 🙂
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag ska försöka sluta amma honom helt 🙂 vi ammar typ bara några gånger i veckan nu så det är sällan han vill ha bröstet men jag ger honom oftast när han vill. Men ja, om fem månader hoppas jag att vi har fasat ut det helt, kram

  7. Victoria

    Hur ofta är du hos frisören ☺? Verkar som att du är där vääääldigt ofta 😜 Inget fel med, alltid kul att känna sig fräsch i håret. Jag ska till frisören på lördag och ser så fram emot det 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish