Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mardrömmar

God morgon fina! Hoppas allt är bra med er.

Alltså dessa mardrömmar när man är gravid är inte att leka med.. Jag drömmer hela tiden om precis allt och kan vakna helt kallsvettig för att jag har drömt något hemskt. Mina topp två mardrömmar som är ständigt återkommande är:

1. Vi får huset nedvärderat och får inte flytta in för att vi inte har råd och blir skyldiga banken flera miljoner, vi jagar någon viktig person hela tiden som kan rädda oss men som vi inte får tag i och allt är bara hemskt och olyckligt.. Allt är smutsigt runt omkring och det är ständigt mörkt och grått omkring. Solen är frånvarande och det finns knappt några andra människor i denna dröm..

2. Vi blir jagade och måste gömma oss hela tiden. Vissa människor är onda och vissa är goda och vill hjälpa. Man märker inte vilket av dom vid första anblick och måste hela tiden vara på sin vakt. Vi bor i en liten stuga och ibland blir vi kidnappade därifrån och måste försöka ta oss ur rummet vi då blir placerade i. Rummet har stora fönster i taket så vi försöker klättra upp till dom hela tiden och ta oss ur. Vissa människor har blivit till robotar och går runt och vaktar oss utanför. I denna dröm har jag och F inga barn och jag kan inte heller riktigt förstå om vi är ett par eller ens känner varandra. Så skumt.

Haha, ja ni hör ju.. Låter ju bara helt jäkla sjukt.. Förstår typ knappt själv vad jag skriver.. Och så är drömmar alltid så himla hackiga, utan sammanhang och hoppar fram och tillbaka. Som tur är vaknar jag tidigt på morgonen för att jag är SÅ kissnödig och då får jag en chans att somna om och om jag har tur låta bli att drömma allt detta. Det är inte varje natt jag drömmer mardrömmar men någon gång i veckan oftast.. Varför drömmer man hemska drömmar egentligen? Är det för att man har en inre oro för något eller så? 

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för dagen! Idag ska vi umgås med våra vänner. Igår var vi på badhuset med Jasons morfar och moster och det var jättekul =) Kram på er!

20562824_10213735640446590_2141437174_n

Efter badet får man äta klämmis och torka lite medan mamma skyndar sig med att få på sig sina kläder =)

Kommentarer

  1. Simona Alf

    Fick höra att det var en försvarsmekanism. Jag drömde att jag vart lämnad. Så hemsk känsla! Var osäker när jag vaknade om min sambo faktist hade lämnat mig eller inte. Många tårar. De va då jag fick höra att det var en försvarsmekanism att jag förberedde mig omedvetet på att bli lämnade och sen klara att förda och ta hand om mitt barn själv.
    Blev inte lämnad och hade underbart stöd under båda förlossningarna!

  2. M

    Jag fick min lilla pojk för 12 dagar sen tack o lov så är inte gravid mer, Men när jag var så drömde jag så hemska drömmar.
    En natt drömde jag att min bror hade fått elakartad cancer o skulle dö närsomhelst i drömen så grät jag såå mkt o var så ledsen. Var så ledsen när jag vakna.

    En annan gång drömde jag att jag såg min man hade sex med en annan kvinna i vår säng mitt framför ögonen på mig. Tack o lov hade min man hunnit gå till jobbet innan jag vakna för jag hade seriöst lust o hugga en kniv i hjärtat på honom när jag vakna. Drömen var så grovt äcklig. Var sur hela dagen på honom 😛

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men guuud så hemskt.. Förstår dig verkligen! Har drömt flera gånger att F typ varit elak mot mig (dock inte nu men i drömmar för något år sedan eller så) och varit SÅ arg på honom när jag vaknat 😛 haha ja tur för honom 😉 KRAM

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish