Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina!

Allt bra med er? Vi mår bra och har en mysig hemmadag idag. Under gårdagen var vi hos min mormor och pysslade med lera, ritade, var ute i lekparken och åt massor av god mat. Känns som att alla dessa sommardagar är ganska lika varandra men det är mysigt att kunna vara ute och att Jason får ta vara på att kunna gräva i sandlådan och springa runt utan tjocka vinterkläder ett tag till.

På kvällen tog vi en promenad hela familjen och när vi väl hade kommit hem så var jag SÅ sugen på chokladgodiset från Hemmakväll (haha, så himla specifikt sug men dom har så färskt godis där) så då åkte F och köpte det åt mig medan jag bloggade lite =) Bad honom att köpa lite gelatinfria godisar också och gud så förvånad jag blev över hur mycket det fanns som jag trodde att det var gelatin i men som det inte var det i. Jag äter dock gelatin ibland men undviker det helst.

Önskar er en härlig dag! Kram <3

20614200_10213727156994509_1812114187_n

Mitt goda godis, mhm! Chokladen ligger typ längst ner så det är därför den inte syns, haha =)

Kommentarer

  1. Michelle

    Dock är där lusblod i skallen (gul/röd)
    Syrran som läser på mycket som säger det.

    Är all gelatin gjort av gris?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det stämmer säkert! Sa bara att han skulle ta gelatinfritt och det var tydligt utmärkt på vårt Hemmakväll om det var just gelatin i eller inte, kram

  2. Tove

    Tycker de är så bra att det finns så många olika alternativ som är utan gelatin! Min sambo/fästman är muslim och äter därför inte gris vilket gelatin är gjort på. Våra barn äter inte heller gris så de är ju himla bra att det finns alternativ för dom också!😄

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish