Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Lite nytt

Klickade hem dessa igår! Napparna är från Elodie details och korgen är från Bloomingville. Jag hoppas att denna bebis vill ta napp så att jag slipper vara en levande napp som jag var med Jason, haha =) Det är ju dock mysigt det med men har ju sina för/nackdelar. Vi provar denna gång med napp igen och ser vad som händer helt enkelt. Jag ville själv inte ta napp när jag var liten heller så det verkar ju vara så himla olika. Kunde inte motstå dessa här nedan. Hur fina!?

11305 9806

Och denna ska vi ha Jasons klossar i. Han har sjukt mycket klossar och alldeles för små förvaringskorgar för dom. Så nu kan vi förvara allt på samma ställe lite enklare. Korgar är ju så jäkla fint och även en enkel förvaring! Bara att slänga ner alla leksaker i dom så är det klart. Vi har två liknande korgar sedan tidigare också så det blir toppen =)

18190992_10212726134169564_1538500776_n

17496038_10212408961640449_1711020523_n17506309_10212408962160462_1763467563_n

Saknar verkligen Jasons egna rum! Just nu har han en lekhörna i vardagsrummet. Den är rätt stor men ändå.. Ska bli så roligt att inreda lekrummet på nedervåningen i huset sen och även barnens egna rum!! Åååh, kliar i fingrarna.. Men den som väntar på något gott.. =)

Kommentarer

  1. Sarah

    Det är så skönt med napp! Vår dotter vägrade ta napp. För en månad sedan (när hon var fyra månader) försökte vi igen. Då gick det!! Det är så underbart med napp. Hon kommer till ro mycket lättare. Hoppas det går bra med nappen till nästa bebis! 🙂

  2. Ebba

    Hej fina du vart är den klänningen ifrån som du hade på middag nu när ni firade bröllopsdagen ? Grattis till er 🌼

  3. M

    Kul att följa din blogg, var ska ni bygga huset? Vi bor själva utanför Umeå och har en son som fyller 2 år i september.

  4. Sara

    Hej Gabriella! Måste verkligen säga att både du och din blogg verkligen är inspirerande och har verkligen haft stor ”användning” av den nu nät jag väntar mitt första barn. Jag är i vecka 21 och magen har verkligen kommit och jag tycker de är så sjukt svårt att känna mig bekväm med kläder och har så svårt att hitta kläder som jag tycker passar och ser bra ut till magen, min vanliga icke gravid kropp rymmer storlek small men nu är de large och ibland x large som gäller, och inte ens då sitter kläderna bra, så kan inte du skriva ett inlägg med lite tips och råd hur du tänker med kläder och så? Kramar

  5. -Jenny-

    Jag fattar ju att alla barn är olika och har olika sugbehov och sugmönster och viljor men egentligen om jag ska vara ärlig förstår jag inte alls hur barn inte ”kan” ta napp. Jag vet inte om mina två killar ”tog” napp när de var nyfödda men jag orkade inte amna/snutta dygnet runt så jag/vi såg till att de gjorde det. De suger och smackar och nappen flyger ut hela tiden i början men det är ju bara att pilla in den eller lägga en snuttis som håller den på plats vid ansiktet. Eller hålla handen löst på nappen. Hjälpa till så att den är kvar i munnen. Så småningom lär de sig att suga på den och för oss har den varit guld. Jag hjälpte till att få mina killar att bli nappbebisar. I alla fall äldsta. Lilla gick av bara farten.

    Jag brukar inte lägga mig i hur andra gör eller starta en diskussion på ett så relativt känsligt ämne. Vet ju att alla mammor gör allt för sina egna barn men varje gång någon säger att barnet inte tar napp undrar jag inombords om det verkligen stämmer. Har de verkligen försökt eller ha de gett upp eller vad? Bebisen måste ju suga på tutte/flaska för att få mat och det ger man inte upp, borde det inte vara samma sak med napp? Med första barnet är ju allt så nytt och man provar allt och provar sig fram till vad som funkar för stunden. Jag funderar på om man inte provar nappen tillräckligt innan man ger upp och säger att barnet inte tar nappen?! Att man inte vågar vara envis och hittar andra sätt att trösta och få barnet att komma till ro utan napp. Typ med tutte eller att vagga eller skumpa. Och att det är då det är kört. Att man inte ska ge upp där i början för om man gör det kommer bebisen inte att ta napp längre fram helker utan vet redan då att föräldrarna kommer att ge tutte/vagga/skumpa istället? Jag vet ju inte om detta stämmer och vet inte om vissa barn verkligen inte vill eller om jag bara haft turen att ha fått nappbarn? Tror i alla fall att de som har ett nappbarn med första lättare får det med andra och att de som inte haft nappbarn med första inte försöker ihjäl sig med andra eftersom det ju funkade ändå. Hoppas att inte DU tar illa upp nu för min långa flummiga kommentar.

    Ha en trevlig helg och njut av dejten med F.
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Absolut, tror helt klart det ligger något i det du säger. Tar absolut inte illa upp!! Kram kram och tusen tack <3 hoppas din helg med har varit fin!

      1. Sarah

        Min bebis kräktes när vi gav henne nappen. Hon fick sådana kraftiga kväljningar att hon ibland kräktes. Så det var inte bara att vänja henne vid napp. Vi tänkte ju inte gå hur långt som helst för att hon skulle ta nappen…

  6. angelinalovelin

    Hade varit super kul att se en video på youtube där man får se en liten lägenhetsvisning💕 Kram på hela familjen

  7. Emilia

    Förstår vad du menar att du inte vill vara en levande napp. Jag var likadan åt vår dotter, blev väldigt frustrerande måånga gånger. Hon fyller 1 år (!!) på onsdag och det är inte alls samma längre, var längesen nu ..tack och lov 🙂 var mest första halvåret kanske som det var som värst. Tur alla perioder inte varar för evigt. 🙂 kram!

  8. Sofia

    Mitt ena barn tog inte napp förrän 8 månader, haha! Provade när barnet var nyfött och det vägrade, sen provade jag inte förrän dess och då gick det hur bra som helst. Lillan nu ville absolut inte ha napp, men efter 5-6 veckor ungefär tog hon den och då hade jag köpt en napp från Philips avent som är rund typ. Den är ju mer lik en bröstvårta och den tog hon hur bra som helst 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kul att det fungerade när ni provade igen lite senare 🙂 <3 ingen napp fungerade för oss, vi köpte nog varje sort och märke, haha!

  9. Amanda

    Vart är tavlan på sista bilden ifrån ? Letat med ljus & lykta efter en sådan till min sons rum, helt utan framgång 😫

  10. Emelie

    Jag förstår helt det där med att vara levande napp men gillar ändå inte det uttrycket. Amning är ju så mycket mer än bara mat. Det är trygghet, tröst, närhet, smärtstillande med mera ja du vet säkert. Båda mina barn har napp men min lilla föredrar ändå bröstet och det får hon precis när hon vill och napp har vi i vagnen och i bilen! Ett helsike med napp också vår 2 åring har den gärna jämt vilket hon inte får men då är det mycket gnäll för det. Men den är guld värd också nappen för ibland behövs den ju! Men ett tips inför nästa är lär dig amma i sjal/sele det är sååå smidigt!! Ammar i vår Tula dagligen och dottern är snart 10 månader det är så smidigt för det är lugnt där i selen och när man är ute är det ingen som ser att man ammar 😊 Jag vet inte hur många gånger jag går på stan och ammar samtidigt utan en endaste människa märker det och bebis blir inte störd 👍🏼

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, självklart är det så 🙂 tack för att du delade med dig! Jag ammar fortfarande Jason och det har alltid funkat så bra, kram! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish