Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Linser

20117579_10213567382800254_1528562765_n

Gud vad jag älskar linser! Vi äter mycket linsgrytor här hemma och jag tipsar ju om dom ganska ofta =) Men här har ni en annan variant som vi gjorde förra helgen. Receptet räcker till 3-4 portioner och man kan äta det till pasta, potatis, ris eller vad man vill egentligen.

Du behöver:  

1 gul lök

1 morot

1 dl röda linser

3,5 dl vatten

1 grönsaksbuljong

1 paket krossade tomater

Basilika, timjan, salt, peppar (efter smak)

2 msk tomatpuré

Gör såhär: 

Hacka lök och riv morötter och stek dom sedan i olja tills dom fått yta. Skölj linserna och häll sedan i dom samtidigt som du häller i vattnet och lägger i buljongtärningen. Häll över krossade tomater, krydda efter smak, i med tomatpuré och låt sedan puttra i cirka 20 minuter. Så gott och enkelt =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish