Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej fina!

Onsdag idag.. Herregud vad veckorna går. Dagarna går upp och ner för mig om jag ska vara ärlig. Ena dagen mår jag fantastiskt och har mycket energi att lägga på allt möjligt. Leker fullt ut med Jason, busar massor, städar, lagar mat, bakade till och med för någon dag sedan (!!), tar långa promenader med hundarna, underhåller oss i lekparken, håller tålamodet bra, orkar vara vaken lite senare och ha myskväll med F.. Andra dagar är det tvärtom. Vill bara ligga i soffan, mår illa, känner mig yr, trött och har ingen ork till något, Jason får pyssla på med sitt egna och se på TV lite extra och jag har dåligt samvete för att jag inte är engagerad till 100% hela dagen, orkar inte göra mat (tur att vi alltid har matlådor att värma på) eller ens klä på mig (morgonrocken är min bästis dom dagarna, haha) och blir jättelätt irriterad på F över minsta lilla. Kan börja gråta för ingenting.. Hej hormoner.. Gud vad det händer mycket saker i kroppen när man är gravid! Jag tycker att det är mer påtagligt denna graviditet än första gången på något vis.

Igår hade jag en jobbigare dag igen.. Hade varit sugen på pizza ett par dagar och på lunchen kommer F hem från jobbet och har köpt med sig min favoritpizza. Alltså lyckan!? Han är världens snällaste som gör sådana saker i vardagen bara sådär.. Det gör så mycket en vanlig tisdag med det där lilla extra. Han tog också ut Jason i vagnen och la honom medan jag gick och la mig för att sova en stund i sängen. Vaknade till av att han la ner Jason bredvid mig, pussade mig hejdå och åkte tillbaka till jobbet igen. Efter sovstunden hade jag lite mer energi och vi gick ut och lekte i lekparken fram tills att det började regna. Sedan läste vi bok en stund, såg film, åt mellis och efter en stund kom F hem och vi gjorde i ordning middagen.

Vet ni förresten vad vi såg för film här om dagen? What to expect when you´re expecting heter den. Vi har kollat på den förut med men det var lite extra roligt att se den nu när vi väntar barn igen. Den är sådär rolig och lättsam! Perfekt att bara slökolla på någon kväll =)

Önskar er en fin dag! Kram <3

20206407_10213586937929120_925500931_n

Gårdagens good lunch, mhm!

20179817_10213586937849118_1869441411_n

Och gårdagens mage! Om två dagar byter vi vecka IGEN! Då är vi inne i vecka 16.. Kan ni förstå hur fort tiden går!? Måste erkänna att jag tycker att det är skönt att den gör det just nu =)

Kommentarer

  1. Ella

    Hej. Vart är bh-n på bilden ifrån?

    Tycker verkligen inte du ska ha dåligt samvete för att du inte orkar med att vara engagerad hela dagarna.! Jason är helt säkert lika lycklig av att få leka själv och få mysa lite extra framför tvn ibland. Du verkar vara en superbra mamma så bort me de dåliga samvetet nu!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är gammal från ett företag som heter/hette(?) Averie 🙂 <3 tusen tack snälla du!! Stor kram <3

  2. M

    Vill säga att jag verkligen förstår hur du mår, då jag mått likadant i flera månader nu, men det märkligaste av allt är att jag är inte ens preggo, utan jag misstänker att det är preventivmedel som jag använder, som gör mig helt galen.. vissa dagar kan jag inte ens äta av illamåendet,sover i 14 timmar, är lätt irriterad, fått massa finnar (har aldrig haft dom förr) osv. : -(
    Önskar all styrka till dig, mer mysiga sovmorgon, mer lyxiga frukost, mer gött somn, mer fina människor runt om och att du verkligen känner kärleken som är runt dig, kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men huvva 🙁 <3 så himla jobbigt.. Skickar styrka och kramar tillbaka. Vad fin du är som skriver så snällt <3 tusen tack och kram! <3

  3. Simona Alf

    Inge ska du ha dåligt samvete att du inte är med Jason 100% varje dag! Han mår bra ändå och tror själv att man måste ge dom lite egentid att utforska och lära sig va själv. (Klart inte lämna ensamma men att man inte alltid är med. Så deras fantasi får utvecklas)
    Hoppas dom bra dagarna är fler ön dom sämre. Försök dra ner på takten!
    Gör färre saker även om du orkar göra massor. (Fick det rådet då jag fick sammandragningar av att gå långa promenader och det börja redan i v 15)
    Ha en underbar dag och hoppas det är en bra dag 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish